2012. augusztus 17., péntek

Friss hírek - személyes

Lányok képzeljétek, ma visszahívtak (volna, ha nem merült volna le a telefonom) arról a helyről, ahol kedden állásinterjún voltam, hogy már csak ketten vagyunk versenyben a pozícióért... Ez örömteli hír, viszont félek is, mert mindig a másodiknak a legrosszabb... Nagyon-nagyon szeretném ezt az állást, úgyhogy kérlek küldjétek nekem a pozitív energiát szerdán 13:40-től Székesfehérvár felé :)!!

A másik, hogy egy hónapja, mióta megcsináltam a belső auditori képzésemet, már biztosra tudom, hogy a minőségügy az, amit nekem találtak ki. És az egyetemen indul posztgraduális képzésben minőségügyi szakmérnök levelező szak. Gyorsan meg is néztem, hogy mik a feltételek, és akkor láttam, hogy a jelentkezési határidő június 30-a. Aztán kb. egy hete Anya mondta nekem, hogy azért kérdezzek rá a suliban, hátha meghosszabbították a határidőt. És erre tényleg :) :)! Aztán jött a következő dilemma, hogy ez fizetős és miből fizessem. Anya mondta, hogy ők támogatnak továbbra is, ha ezt szeretném. De nem akartam ezt, mert meg szeretnék állni a saját lábamon. Augusztus 20-a a határidő (...???!!!), úgyhogy gondoltam kitolom szögletre és csak akkor jelentkezem ha kapok pozitív visszajelzést a cégtől. És ugye ma ez megtörtént, nagyon bizakodó vagyok, hogy enyém lesz az állás. Rohantam le a sulihoz a jelentkezési lappal, de már nem volt ott az ügyintéző hölgy. A portás néni viszont kedvesen felajánlotta, hogy hagyjam csak nála a papírt, majd ő kedd reggel odaadja az illetékesnek. Kedd, az 21-e...na mindegy, remélem elfogadja.

Remélem nem baj, hogy megint ennyire személyes bejegyzéssel jöttem, de nagyon boldog vagyok a szerdai állásinterjú miatt...:)

Réka

4 megjegyzés:

  1. Sok sikert az interjún! Én még munkanélküli vagyok, nem sok állás van ami nekem való, pedig az ország 2. legnagyobb városában lakom, és an 3 szakmám+nyelvvizsga+jogsi...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Nem könnyű elhelyezkedni, az biztos, igazából én is már február óta küldözgetem az önéletrajzokat erre-arra, csak amíg nem volt meg a papírom nem is hívtak vissza. Most legalább már visszahívnak. Kitartást kívánok Neked!

      Törlés
  2. Hajrá a munkához. Hétfőn én is voltam állásinterjún, azt mondták 2-3 hét múlva hívnak vissza, de jó lenne már valami munka.
    tuti összejön Neked. :) Hajrááááá

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm , tényleg nagyon szeretném ezt a munkát és nagyon örültem, hogy visszahívtak. Sok sikert kívánok én is Neked :)!

      Törlés