2012. augusztus 15., szerda

31 napos körmös kihívás - 14. nap

Sziasztok Lányok!

Úgy döntöttem, hogy mára a tegnap elmaradt manikűrt hozom nektek, ami nem más, mint a virágos köröm.  Nem mondom, hogy túl kreatív voltam, de nekem tetszenek az ilyen egyszerű díszítések is. 

Hoztam Nektek egy képet az alapként használt lakkról, még virág nélkül. Ez nem más, mint a Manhattan Lotus Effect körömlakkok 43K árnyalata. Szerelem volt első látásra ez a lakk, de sokáig nem vettem meg, mert drágának tartottam. Majd kitaláltam, hogy feltételhez kötöm a megvásárlását, ami az volt, hogy megcsinálom a szigorlatot :). Egy évembe telt, de sikerült...:) :P. Már egy rétegben tökéletesen fed és gyorsan is szárad. És a színéről még nem is szóltam...csodaszép korall(-neon)-rózsaszín.


A virág közepéhez az Essence Colour&Go Sundancer (23) lakkját, míg a szirmokhoz és a csíkokhoz a Manhattan Lotus Effect 47R-t használtam. Ez a  lakk volt az első Manhattan lakkom, de ezt leárazáskor vettem :). Neki köszönhető, hogy végül ilyen jó szívvel vásároltam meg a 43K-t is. Egy rétegben is jól fed, és a színe is nagyon szép. Ez a képeken sajnos annyira nem látszik, de tervezem, hogy mutatok Nektek olyan manikűrt, amiben a 47R a főszereplő :)



Tetszik Nektek a virágos körmöm? Van Manhattan lakkotok? Szeretitek?

Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzésem, teljen kellemesen a napotok!
Réka

10 megjegyzés:

  1. aranyos lett a virágod. Nekem volt régen egy nagyon sötét kék manhattan lakkom és nagyon szerettem, most meg van egy limitált kollekciós piszkos zöldem, az is jól szuperál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök hogy tetszik. Tervezem, hogy beszerzek még néhány Manhattan lakkot, ha lesz munkám :) Érdekelne a piszkos zöld lakkod is, esetleg készítettél már vele valamilyen manikűrt, mert akkor lecsekkolnám :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik ez a Manhattan lakk, lehet én is beszerzek egyet-kettőt. : )

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű ez az árnyalat. :-)

    VálaszTörlés
  4. Hát mindkettő árnyalatot szívesen kipróbálnám a gyöngyház színű Manhattan körömlakommal! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Nagyon szép a lakk, ma lecsekkoltam ám :) Köszi a helyet, amúgy :D :)!!

      Törlés