2013. december 30., hétfő

Novemberi-decemberi szerzemények

Szép jó estét Lánykák!

Nem tudom mi ütött belém, de így nyolc óra munka, két óra vásárlás és két óra sütögetés után megjött a kedvem az íráshoz is. Már korábban lefényképeztem az elmúlt két hónap vásárlásainak eredményeit, így most tényleg csak írnom kell. Apropó, egy kis kitérő: nagyon durva, hogy év vége van és szerdán 2014-et írunk már. Igazából mindez ma tudatosult bennem, amikor a munkahelyen elkezdtem kinyomtatni az új évre a mérési eredményes füzeteket, aztán ugye elmentünk bevásárolni a holnapi kis összejövetelre, itthon pedig sütöttem sütit  és elkészítettem a házi mogyoróvajas csokijaimat is a vendégeknek (kíváncsi vagyok hogyan fogadják majd az édes-sós csokifalatokat), tehát így estére fogtam fel igazán, hogy december vége van :). 

Visszatérve a szerzeményekhez - a november nagyon kis szűkös hónap volt, ezért csak néhány apróságot vettem:


Avonból rendeltem ezt a málnás termékcsaládot, amit lelapuló hajra ajánlanak. Eddig még csak a sprayt próbáltam ki, ami bevált, mint öblítés nélküli balzsam: a hajam könnyen fésülhető, kevésbé gubancolódik, mint nélküle. Viszont a volumennövelő hatását nem érzékelem annyira, lehet majd ha a többi terméket is használni kezdem, akkor érzékelhetőbb lesz a változás.


A szempillaspirált már rengetegszer újravásároltam, ha jól emlékszem 899 Ft-ért tudtam novemberben megvenni, ami nevetségesen alacsony ár egy ilyen nagyszerű termékért. Imádom, bár véletlenül vettem csak ezt a változatot, mert eredetileg a göndörítős változatot szerettem volna, de a hosszabbítós is nagyon jó. 
A szempillagöndörítőt nevemnapjára kaptam, amit azóta sem használtam élesben, próbálkoztam vele ugyan itthon, de nem láttam érdemi változást a szempilláimon.
A MF alapozó mintát a facebook oldalukon meghirdetett tesztelős játékon nyertem, azóta sem próbáltam ki, mert most nagyon elégedett vagyok a Garnier BB-mel és nem akarok váltani, míg el nem fogy. Ez azért meglepő, mármint, hogy elégedett vagyok a BB-vel, mert tavaly nagyjából ilyenkor ez a krém nagyon hazavágta az arcbőröm. Nem tudom mi változott azóta, de a bőröm szereti: egységes képet nyújt és kellően jól is fed.

A decemberi szerzemények listája sem nyúlik hosszúra, mert most inkább a családomra költöttem a pénzem és valahogy sokkal jobb érzés volt ez, mintha magamra ment el volna a befektetett összeg.

Az első három képet már láthattátok a blogon. Ezek ugyanis a december 7-i bloggerina találkozó szerzeményei. A felső kis csoport termékeit csereberéltem a lányokkal. Eddig a palettát és az avonos aranyszínű szemceruzát próbáltam, de előbb vagy utóbb a többiek is sorra kerülnek.


Ez a kis Aden lakk (Mad red) Katy zsákbamacska ajándéka volt, manikűrben is szerepelt már, ahogyan az első GR lakkom, a padlizsánszínű kis szépség is. Utóbbit a Naillandnél tett első látogatásomkor vettem meg, amiből unokatesómnak is vettem egyet, aki szintén teljesen odavolt a lakkért.



A második, szombati Nailland látogatásom eredményeit is megmutattam már nektek. Nagyon tetszik mindhárom lakk, könnyű velük dolgozni, köszönhetően a Rich Color lakkok hatalmas, lekerekített ecsetének és a Holiday lakkocska szuper állagának. Manikűrben a tegnapi posztban láthatjátok a két balos lakkot.


Az Avonból is rendeltem néhány újabb terméket és a karácsony előtti bookline rendelésembe egy Aden algás körömerősítő is belefért:


A körömerősítő nagyon jó illatú és hamar beszívódik, érdemi változást a rövidke használata alatt még nem tapasztaltam. Viszont hatalmas piros pontot írok jóvá az Adennek az új dizájnért.

Már régóta szerettem volna arcradírt és most nagyszerű áron tudtam rendelni a katalógusból. Az illata nagyon jó, a szemcsék kicsik, de jól radíroznak. Használata után finom puha az arcom. K is nagyon elégedett vele, megtettem egy újabb lépést annak érdekében, hogy ő is több figyelmet szenteljen az arcbőre ápolására. Sajnos nagyon pattanásos a bőre és hajlamos a kialakult csúnyaságokat piszkálni, ezért újabban igyekszem olyan termékeket venni magamnak, amik unisexek illat tekintetében és "érdekes" a használatuk.

A répás arckrémet azért vettem csak meg, mert nagyon finom az illata és a kolléganőim nagyon szeretik a termékcsalád rózsás krémjét és gondoltam, hogy talán ezzel sem lövök nagy bakot. Könnyű állagú krém, hamar beissza a bőröm, hidratál is, úgyhogy én elégedett vagyok vele.

A végére hagytam a rúzsokat, amiket a sikeres vizsgáim miatt vettem magamnak, gondoltam ennyit megérdemlek a két heti gyorstalpalásért.




Tudatosan nem piros rúzst vettem, pedig találtam egy-két nagyon szépséges pirosat is az Avonnál. Sok blogon láttam az Oxford Wine árnyalatú Ultra Colour rúzst, de többszöri átlapozásra sem találtam a katalógusban, így esett a választásom a Sangriára, ami a (swatchok alapján gondolt) Oxford Wine lilás beütése helyett inkább a burgundi és sötétrózsaszín (nagyon sötét rózsaszín) átmenetére hajaz.

Az Extra Lasting rúzsok közé tartozó Totally Twig egy matt, sötét nude árnyalat. Ezt is nagyon szeretem, de az elmúlt napokban - a karácsonyi bevásárlásokkor, karácsonykor, mozizáskor - mindig a Sangriát nyűttem. Páromnak is nagyon tetszik és én is nagyon jól érzem magam "benne". 

Legvégül egy képet is hoztam az arcomról az új rúzzsal (a pózerkedés még mindig nem megy, de a rúzs a lényeg :))

 

Mit vettetek mostanában? Szeretitek az élénkebb rúzsokat? Ismeritek a megmutatott termékek valamelyikét? Szeretitek?

Nagyon szép álmokat kívánok Nektek, holnapra pedig szuper szilveszteri bulit kívánok mindenkinek! Találkozunk jövőre!

Réka

7 megjegyzés:

  1. Gyönyörű a rúzs :) A páromat én is rávettem az arcápolásra :)

    VálaszTörlés
  2. Uh, de jó kép rólad <3 Na várom már a teszteket :D Boldogságos Új Évet! :)

    VálaszTörlés
  3. De jól áll neked az a rúzs! *.* Klassz dolgokat szereztél be. :) Remélem sok-sok tesztet is kapunk! Boldog Új Évet Neked! :)

    VálaszTörlés
  4. Az a rúzs Neked lett kitalálva, nagyon tetszik! BÚÉK Neked!!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek a lakkok, a rúzs pedig abszolút a te szined, jól áll :))

    VálaszTörlés
  6. Jól áll a rúzs és szuper kis cuccokat szereztél be :) Boldog Új Évet! :)

    VálaszTörlés