2013. december 19., csütörtök

A padlizsán színű lakk

Sziasztok Lányok!

A sok piros bejegyzés után ma az egyik új lakkomat mutatom meg Nektek, a Golden Rose Rich Color 34-es árnyalatát. 


A lakk életem első naillandes szerzeménye és ezzel együtt az első Golden Rose lakkom is. 10,5 ml lakkot tartalmaz üvegcse. Nekem nagyon tetszik, hogy egyszerűsége ellenére elegáns érzetet kelt ez a csomagolás az emberben. Az ecsetet nagyon kényelmes használni, lekerekített végű és szépen teríti a lakkot a körmökön. A fedése is nagyon jó, ha elsőre nem hagyom ki a körömszéleket a lakkozásból, akkor ez a réteg is elég lett volna. A színről annyit, hogy leginkább a padlizsán színére emlékeztet, sok-sok csillogással fűszerezve. De helyettem inkább a képek "beszéljenek":




Talán ezen a képen jön át leginkább a padlizsános volta a lakknak
Készítettem néhány vakus képet is, de igazából a vaku nélküli képek állnak közelebb a lakk valódi színéhez. Viszont a vakusokon még szebben látszik a csillogása:




Három napig volt a körmeimen, de az utolsó napon már lepattogzottak a körömvégek. Az első két napon nem végeztem vele házimunkát, ekkor még egyben is volt a manikűr. Szerdán azonban már voltam dolgozni, akkor koptak le a végek. Így a tartósságról annyit tudok mondani, hogy két napig biztosan bírja a körmökön. 
A lakk amúgy 590 Ft-ba kerül, ami szerintem nagyon baráti ár, hiszen több mint 10 ml jó minőségű, gyönyörű színű lakkot kapunk ennyi pénzért.

Van Golden Rose lakkotok? Elégedettek vagytok vele? Ez az árnyalat tetszik Nektek?

Köszönöm, hogy ma is benéztetek hozzám, és köszönöm szépen, ha drukkoltatok nekem a vizsgás hajrákban. Jelentem, egy tárgy kivételével minden osztályzatommal elégedett vagyok :). A projektmenedzsmentes közepest nem nagyon értem, mert erre készültem a legtöbbet, de túl vagyok rajta, most már teljes mértékben koncentrálhatok a közelgő ünnepre :)

Réka

21 megjegyzés:

  1. Ez a lakk csoda szép!!! nagyon tetszik!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is nagyon tetszik, folyamatosan nézegettem, amíg a körmömön volt ^^

      Törlés
  2. Nagyon szép, a képek alapján egyre meggyőzőbb ez a márka :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) nekem biztos, hogy nem ez volt az utolsó lakkom tőlük

      Törlés
  3. Gyönyörű ez a lakk, egyszerűen csodaszép :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű, nekem is megvan :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ^^ én biztosan körbenézek még a Golden Rose lakkok házatáján :)

      Törlés
  5. nagyon szép, de nem padlizsán, szerintem...

    VálaszTörlés
  6. Nekem teljesen a padlizsánt juttatja eszembe, amilyen a kertünkben terem. vagy ilyen: http://www.otletkonyha.hu/cikkek/etel-alapanyagok/mire-erdemes-odafigyelni-amikor-padlizsant-vasarolsz/230/195/

    VálaszTörlés