2012. december 31., hétfő

2012

Sziasztok!

Személyes bejegyzés, ha nem kedveled az ilyeneket, ne olvasd tovább :)

Elérkeztünk az év utolsó napjához. Ilyenkor mindenki kicsit visszaemlékezik az elmúlt esztendő eseményeire, történéseire, számot vet, hogy mi az amit sikerült elérnie, mi változott a 366 nap alatt, jobb ember lett-e, megtett-e mindent, hogy jobb ember legyen, ha esetleg valami nem sikerült, akkor mit kell tennie, hogy a következő évben sikeresebb, elismertebb legyen.

Forrás: Google
Én sem vagyok ezzel másképp, nagy vonalakban összeszedtem magamnak és Nektek, hogy mik történtek velem 2012-ben:

Január - nem sikerült a kémia szigorlatom, így nem tudtam kikérni az abszolútoriumot, úgyhogy rohangáltam ide-oda napokig az egyetemen, hogy hogyan tudnom elintézni, hogy 0 kreditért ne kelljen kifizetnem a 250 000 forintos tandíjat, végül sikerült egy 50%-os költségtérítés csökkentést elérnem.

Február - elkezdtem a fogyókúrámat, ami mellett hetente háromszor eljártam kondizni és minden nap tornáztam Rubint Rékára.

Forrás: demotivalo.com
Március - beiratkoztam egy személyes hatékonyság tréningre, ahol amellett, hogy hasznos tanácsokat kaptam, kicsit az önbizalmam/önértékelésem is javult és értékes embereket ismertem meg.

Április - még március végén elkezdtem egy kozmetikai cégnél dolgozni, mint betanított munkás (jobb híján)

Május - sikerült a szigorlatom. Február óta 12 kg-ot fogytam.

Június - Államvizsga, vegyészmérnök lettem, diplomaosztó, Utca-zene, az első hosszabb (4 napos) fesztiválom, ahol a páromék bandája minden nap zenélt, őrületes napok voltak, tele pörgéssel és bulival. Rátaláltam a blogok "titkos" kis világára.



Július - belső auditor képzés, álláskeresés, önéletrajzok elküldése, állásinterjúk sora

Augusztus - elindítottam a saját blogom. Az állás, amit nagyon-nagyon szerettem volna nem sikerült, depresszióba zuhantam több napig. Jelentkeztem egy posztgraduális képzésre az egyetemen. Sok időt töltöttem a barátaimmal. Voltunk Balcsin, "Sportoltunk" , szerelmi bánatos barátnőnket vigasztaltuk (együtt folytottuk a bánatunk alkoholba...:), szülinapoztunk. Az éves sátrazós unokatesótalálkozónk nagyszerűen sikerült, élveztem az együtt töltött időt a rokonokkal. Egy csodálatos esküvő után az eddigi legjobb lagzin vehettünk részt :)

Szeptember - mindenkinek megkezdődött az iskola, nekem csak a hónap végén. Fura, rossz, jó - ezeket éreztem. Megrendeztük a IX. tanyapartyt a Szerelmemmel, a rossz idő miatt majdnem lefújtuk, de végül nagyon jól éreztük magunkat a barátainkkal. Felhívtak, hogy menjek be állásinterjúra. Felvettek.

Október - elkezdtem dolgozni. Távkapcsolat a párommal 5 év együttélés után. Nehézségek, sok, magamat álomba síráson voltam túl, de a hónap vége felé jobb lett. Nehezen nyílok meg mások előtt, ezért a munkában is nehezebben ment a beilleszkedés, szerencsére sok jó ember vesz körül, akik sokmindenben segítettek engem.



November - találkoztam a barátaimmal, hiányoztak nagyon. Most hogy hazaköltöztem, egy barátnőm van a közelben. Hiányzik a veszprémi pörgés, hiányoznak a veszprémi barátok, hiányzik Veszprém.

Forrás: Google
December - munka, beadandó írás. Az első vizsgám az új szakon elégtelen, majd 10 nappal később kijavítottam jelesre :) Nehéz a munka mellett tanulni, de nem lehetetlen. Világvége party a barátainkkal. Karácsony <3, viszonylag sok együtt töltött idő a Szerelmemmel <3


Hogy telt az évetek? 

Nagyon boldog, sikerben és örömben gazdag új évet kívánok! Minden álmotok, kívánságotok teljesüljön!

Réka

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok a diplomához! És minden elismerésem, hogy ennyit fogytál! =)

    VálaszTörlés
  2. Én is ma írom meg ezt a bejegyzést, ha minden igaz :]
    Veszprém nekem is hiányozna, én el sem tudom képzelni, hogy itt hagyjam :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem nagy örömmel tettem, de egyszerűen nem találtam a környéken munkát, ha másfél év múlva meglesz az új végzettségem, tuti visszamegyek :)

      Törlés