2012. december 2., vasárnap

Heti kedvencek

Sziasztok Lányok!

Új rovatot eszeltem ki, amivel minden hét végén szeretnék jelentkezni. Ezentúl itt szeretném megmutatni, hogy mi volt az, ami az adott héten a legtöbbet használtam/hallgattam/olvastam. Mutatom is, hogy november utolsó hetében mik voltak a kedvenceim:


Pink - Try 

Rongyosra hallgattam, a buszon is, itthon is. A klip is...hogy is mondjam...HOT :).


Gotye - Somebody I used to know

Nem tudom, hogy valaha meg fogom-e unni. Az tény, hogy mióta barátnőm megmutatta (nyár eleje), nincs olyan hét, sőt, hogy durvuljak: nincs olyan nap, hogy ne hallgatnám meg.

Avon  - Little Black Dress


Évek óta a legkedvesebb parfümöm. Mindig rácsodálkozom, hogy hogy lehet valami ennyire finom illatú ^^.

New Girl:


Nagyon vicces sorozat, imádom :)

Periódusos rendszer


Gondolhattok őrültnek, de egyszerűen imádom a periódusos rendszert. Azt, ahogy az elemeknek megvan a maguk kis helye, azt, hogy tudom, hogy a betűk mögött rejlő elemek az alapjai, az építőkövei mindennek, ami a világon van. Hiányolom a mai magyar közoktatásból, hogy nem tudják megszerettetni a fiatalokkal a kémiát, a természettudományokat...:(. (Persze sokszor volt, hogy az egyetemen én is a pokolba kívántam a kémiát, a matekot, pláne a fizikát, de most hogy dolgozom és napi rendszerességgel "érintkezem" a kémiával, egyszerűen nem tudok betelni vele, és egyből nem sajnálom a sok vizsgára tanulást :))

Sokmagos kenyér :)

Az ecsetkészletem...<3

Nektek mik voltak a kedvenceitek a héten? Hogy telt az utolsó őszi hetetek?

Réka

6 megjegyzés:

 1. Jó kis rovat, és köszi a zeneajánlatokat, én is elő fogom venni őket sokszor :-)

  VálaszTörlés
 2. Én is általában sokmagos kenyeret eszek reggelire. :)
  Az ecsetkészleted nagyon cukker. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mióta ilyen kenyeret veszek, azóta ha néha fehér kenyeret kell ennem, az olyan fura. Ég és föld a kettő... Kösziii, szerintem is aranyos kis készlet ^^

   Törlés
 3. Hú de rühelltem a kémiát. :D
  Egyébként jó kis rovat, pink a kedvenc énekesem évek óta. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig jó dolog ám a kémia :) :) Én is már a kezdetektől Pink fan vagyok :) Just like a pill, get the party started, who knew, so what, sober, u + ur hand, lady marmalade...csak hogy néhány kedvencet említsek :)

   Törlés