2016. január 3., vasárnap

Ruby Woo

Aki régebb óta olvas tudhatja, hogy a kedvenc sminktermékeim a rúzsok. Nem tartom magam felhalmozónak, igyekszem rúzsok terén is tudatosabb lenni, ennek köszönhetően tavaly talán 5 rúzst vettem, elajándékoztam közel tizet, törekszem arra, hogy időtálló és különlegesebb darabok kapjanak helyet a gyűjteményemben.

Márciusban, életemben először, barátnőm unszolására betettem a lábam egy MAC üzletbe, pontosabban csak a rúzsokig jutottam és ott elvesztem. Legszívesebben megvenném az összes színt, főleg, ha kimeríthetetlen lenne a bankszámlám. Régi vágyam a Russian Red, ami ott akkor is teljesen levett a lábamról. Persze nem vettem semmit, viszont a kis MAC rúzsra feliratú üvegcsémbe egy 500 forintos bankjegy landolt aznap. Ahogy teltek a hetek, úgy gyűlt a pénz, viszont az esküvő szervezése volt az elsődleges, így meg is feledkeztem a szép kis pirosomról. De barátnőm nem felejtette el az áhítatos pofimat, amit az üzletben vághattam, így lánybúcsúmra megkaptam életem első és eddig egyetlen MAC-jét, a Ruby Woo-t, ami legalább annyira gyönyörű, mint a Russian Red, így én is megtapasztalhattam milyen a MAC életérzés, a tudat, hogy valami igazán különlegesnek vagy a birtokában. Talán emiatt nem vettem meg még a következő színt (pedig már rég megvan rá a pénz), hogy ez az érzés mindig megmaradjon, ha a kezembe kerül ez a rúzs.


3 g terméket tartalmaz az ikonikus töltény formájú tégely. A rúzs matt finisű, ennek ellenére könnyen fel tudom vinni az ajkaimra. Szájkontúrt érdemes használni mellette, mert nálam hajlamos elcsúszkálni a széleken. Nyáron és ősszel nem hidratáltam a használata előtt az ajkaimat, nem is igényelt a szám plusz ápolást, hiszen a rúzs egyáltalán nem szárít, viszont télen nem árt a hidratálás. Ezért én a rúzsok használata előtt radírozok, utána ajakápolózok, amit legalább tíz percig hagyok hatni. Ezután a felesleget zsebkendővel felitatom a számról, kontúrozok és jöhet a rúzs.

Eddig a Pupa piros szájceruzáját használtam kontúrozásra, de decemberben nyertem Juctus nyereményjátékán, így azóta a Dermacol átlátszó, univerzális ceruzáját használom erre a célra. Korábban nem láttam ilyen terméket, de tetszik az elgondolás, hogy egyetlen kontúr használható az összes rúzsomhoz.



A Ruby Woo a melegebb tónusú pirosak közé tartozik, gyakran meggypirosnak látom, de egyértelműen nem tudom behatárolni az árnyalatot.


Itt a kontúr elmaradt
Meglehetősen tartós rúzs a Ruby Woo, az első egy-két pohár üdítőt jól bírja, bár a poharat egyértelműen megjelöli. Étkezések után mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást, mert jelentős kopás tapasztalható. Ha nem iszunk-eszünk, akkor szépen, egyenletesen kopik a szín.


Tavaly karácsonykor és szilveszterkor is ezt a rúzst használtam, mindenki megdicsérte, így azt hiszem igazán jó színt sikerült a barátnőimnek választania.
2015 utolsó szelfije Ruby woo-val és a napfénnyel

Nektek hogy tetszik a Ruby Woo? Van MAC rúzsotok? Mi a véleményetek- érdemesebb több drágább rúzsra beruházni vagy veszít a varázsából egy márka, ha több darab is sorakozik a rúzsaiból a polcotokon?

Legyen szép napotok, pihenjetek sokat a munkás hétköznapok megkezdése előtt!

Réka

10 megjegyzés:

  1. Jaj de vágyom már egy MAC rúzsra, meg is fogadtam, hogy idén veszek egyet tényleg :) (Valószínűleg 21. születésnapomra meglepem vele magam :D ) Igaz, hogy még nagy színkeresőben vagyok, mert imádom a rúzsokat, a pirosaktól elkezdve a bogyószínekig. Amúgy ismerem magam, és tuti egy piros rúzsnál kötök ki, aminek kékes az alaptónusa :D

    Nagyon szép ez a szín, ami a szádon van és illik is hozzád :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Ada! Ha hidegebb tónusú pirosra esne a választásod, mindenképp nézd meg a Russian Redet, nálam még mindig kívánságlistás :) Gyönyörű darab. A szülinap jó apropója lehet a vásárlásnak, én is meg szoktam ajándékozni magam olyankor (nőőők...) :)

      Törlés
  2. Csodás szín....
    Annyira vágyom egy MAC rúzsra, de vidéki vagyok, elég messze bármi olyan helytől, ahol tudnék vásárolni, szemezgetni... :( De az egyik újévi fogadalmam, hogy beszerezek legalább egy MAC rúzst (még nem tudom, hogyan.... :D) De én első körben egy visszafogottab, hétköznapi futkozós rúzst szeretnék, mint swatchok alapján Velvet Teddy, Little Buddha, Koi Coral vagy Modesty.....De szívesen elfogadnék egy Watch Me Simmer vagy All Fired Up csodácskát is.... :)
    Lenyűgöző szín a tiéd is, gratulálok hozzá!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is vidéken lakom, így nem gyakran jutok el egy-egy különlegesebb üzletbe, de talán jobb is így...a pénztárcámnak mindenképp. A Velvet Teddy nekem is kívánságlistás, de a Kinda Sexy is nagyon tetszik, ha visszafogottabb színekről beszélünk :)

      Törlés
  3. Nagyon eltalálták ezt a színt, bár a Ruby Woo-val nem lehet hibázni :) Szerintem egy-két különlegesebb darabra érdemes beruházni, hiszen egészen más érzés kézbe fogni, vagy eleve, ha az ember egy ilyen drágább rúzst visel, eleve dögösebbnek érzi tőle magát, nem? :D Én legalább is így vagyok vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A dögösség érzése kétségkívül nálam is megvan. Eddig is bátran viseltem piros/vörös rúzsokat, de a Ruby Woo valahogy más :) Legközelebb mindenképp egy visszafogottabb darabot veszek majd szemügyre, ha MAC közelben járok.

      Törlés
  4. Gyönyörű ez a szín, igazi dögös vörös, nagyon jól áll :)
    Engem idén rendesen elkapott a MAC-láz, nem csak rúzsokat, de más termékeket is betankoltam tőlük, viszont kétség kívül a rúzsok a kedvenceim. Jelen pillanatban 8 rúzsom van tőlük különféle finish-ekkel és még mindig nem untam rájuk, egyszerűen szuperek! Kedvenceim egyértelműen a matt rúzsok, de az Amplified is nagyon kellemes formula :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Szilvi! A matt formula áll hozzám legközelebb, így szerintem a következő rúzsom is ilyen finisű lesz :)

      Törlés
  5. Sok tesztet láttam róla, de most először sikerült úgy éreznem, hogy én is szeretnék egy Ruby Woo-t. Annyira szép színe van, és olyan jól áll neked, megjön hozzá az ember kedve. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a poszt és hogy meghoztam a kedved Rubyhoz :)

      Törlés