2015. december 25., péntek

Manikűrvadász - Karácsonyi forduló

Sziasztok!

Hosszabb kihagyás után (mind a blogolásban, mind a kezdeményezésben) meghoztam az év utolsó Manikűrvadászára készített alkotásom. Tudjátok, a Manikűrvadász megálmodója, elindítója és ebben a fordulóban házigazdája Izabella, a Bee creative with Bella blog szerzője, nála olvashattok bővebben a kezdeményezésről.


Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült időben elkészíteni ezt a bejegyzést, pedig a vadászatnál viszonylag könnyű dolgom volt, hiszen Akane körmös blogot vezet. A nehézséget az okozta, hogy a sok gyönyörű manikűr közül nem volt egyszerű választani. Végül egy olyan manikűrre esett a választásom, amelyet Akane "csak úgy" készített :)


Az én változatom annyiban lett karácsonyibb, hogy a China Glaze egyik régebbi karácsonyi kollekciójának darabját választottam alapszínnek. Ez a Santa red my list, amit tavaly karácsony táján már mutattam Nektek.
Sajnos a reggeli fények nem voltak a legjobbak, és nagyon kijöttem már a manikűrfényképezés gyakorlatából. Ennek ellenére remélem átjön a képernyőkön a lakkozás karácsonyi hangulata. Idén is rajongok ezért a lakkért, lehet szilveszterre ismét előveszem.

A többiek munkája:


Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy áldott, békés ünnepet kívánjak Nektek! 

Végezetül szeretném megmutatni az első közös karácsonyfánkat és a fa számunkra leggyönyörűbb díszét, ami születendő gyermekünk nevét "viseli" magán.Legyen csodaszép napotok!

Réka


6 megjegyzés: