2015. november 17., kedd

Apró örömök a héten #38-39

Sziasztok!

Az elmúlt két hét igazán eseménydús volt. 

♥ November első hétvégéjén Tata mellett jártunk, ahol az egyik volt osztálytársunk meglepetés 30. szülinapi buliján vettünk részt. Igen, igen, lassan mind betöltjük a három x-et, úgyhogy a következő két év a féktelen bulizásról szól majd...ja, nem. Mivel kinn tartottuk a bulit és én nagyon fáztam,  már este 9 körül visszavonultam, viszont Férj kicsit ki tudott kapcsolni, rá fért már :)
♥ Ahogy megérkeztünk, házigazdánk pálinkával fogadott minket, mikor nem kértem, rögtön levágta mi a helyzet (igen, előfordult, hogy gimiben kirúgtunk a hámból :) :P), így az est nagy részében kisgyerekes szülők hasznos tanácsaival lettünk gazdagabbak.
♥ 2016-ban két esküvőre is hivatalosak vagyunk. Két vicces dolog is van az egészben: az első, hogy az egyik pár női tagja kapta el a csokromat, a másik pár férfi tagja pedig a férjem által eldobott combfodrot kaparintotta meg az esküvőn. Lehet az esküvői babonáknak is van alapja :)? A másik "vicces" dolog, hogy az első esküvőn 8 hónapos terhes leszek, a másikon meg kb. három hónapos lesz Kisbaba...izgalmas kihívásoknak nézünk elébe :)
♥ Sütőtökös muffint sütöttem :) Még Gábornak is ízlett, pedig sem a muffint, sem a sütőtököt nem szereti.
♥ Végre előhívattunk néhány (kb 300) képet az esküvőről


♥ Veszprémben kávéztunk a Tizenegyben (köszi a tippet Nati), voltam az Antikváriumban és még mindig imádom a bolt hangulatát, meglátogattuk Gábor volt munkatársait az irodában és véletlenül összefutottunk az egyik barátunkkal a Stop.Shopban :)
♥ Az előző hétvégét a Mátrában töltöttük, pontosabban Mátrafüreden. Sajnos nagyon gyorsan eltelt a hétvége, lényegében a szombatot leszámítva a kocsiban ültünk.
♥ DE: szombaton megmásztuk a Kékest, és ugyan csak 5,6 km volt a túra Mátrafüredről, 18 hetes kismamaként ez sem olyan rövid és egyszerű táv (és még vissza is kellett sétálni a szállásig). Továbbá finom lángost ettünk a település központjában, Gábor wellnessezett egy órácskát, olyan három fogásos vacsit kaptunk, hogy mozdulni sem bírtunk utána, de azért még elmentünk sétálni egyet Mátrafüreden /mondanom sem kell szerintem, hogy mostanra kezd enyhülni az izomlázam :)
♥ Vasárnap nem akartuk még egyszer átélni azt a borzalmat, amit pénteken a budapesti forgalomban tapasztaltunk (több, mint két óra alatt verekedtük át magunk a városon), ezért inkább plusz 80 km-t kocsikáztunk, de nyugis utakon. Mátrafüred-Kecskemét-Dunaföldvár-Várpalota volt az útvonal. Legalább világot láttunk és szörnyülködtünk, hogy lehet az Alföldön hegyek nélkül élni. A legviccesebb az volt, amikor Kecskemétet elhagyva azt mondta a GPS, hogy menj egyenesen 47 km-t a következő körforgalomig...:P

Jó néhány képet hoztam a hétvégéről, nagyon szép idő volt a kiránduláshoz, örülök, hogy kimozdultunk kicsit itthonról.

Bene-patak
Ide kell elérnünk.Valahova oda megyünk (mint kiderült nem ez a csúcs a Kékestető)
Kisbaba az ország legmagasabb pontján <3
A TV toronyból gyönyörű kép tárult elénkŐsz
Hogy telt a hetetek? Jártatok már Mátrafüreden és a Kékestetőn?

Legyen csodaszép napotok! Köszönöm, hogy ma is benéztetek hozzám!

Réka

4 megjegyzés:

 1. Gyönyörű képek, izgalmas heteid voltak. És nagyon örülök, hogy tetszett a TiZEN1, én szerintem megint visszamegyek a héten :D

  VálaszTörlés
 2. Elárulom: az Alföldön, hegyek nélkül borzalmas az élet, sikítozva örülök a Bakonynak valahányszor hazalátogatok. :)
  Édes a pocid, és nagyon aranyosak vagytok! :)

  VálaszTörlés
 3. Jó nagyon a kép rólatok, ahogy álltok az ország legmagasabb pontján! :) Amúgy én sem értem, hogyan lehet hegyek nélkül élni... :)

  VálaszTörlés