2015. november 3., kedd

Makeup Revolution - Romantic Smoked paletta // Színminták

Sziasztok Lányok!

A hat hónap alatt, amíg csend honolt a blogon, sminktermékeket sem igazán vásároltam. Fontosabb volt megvásárolni egy lábost vagy éppen a fokhagymanyomót, mint a legújabb rúzsokat szemügyre venni a drogériák polcain. Klisésen hangzik, de ahogy telnek az évek és az életünk egy-egy új szakaszához érünk, átalakul az értékrendünk Nem mondom azt, hogy a sminktermékek és a konyhai eszközök "gyűjtése" nem fér meg egymás mellett, de ha olyan helyzetbe kerülök, hogy dönteni kell az aktuális parfüm-szerelem (óóó, te kedves Olympéa) és a nappaliba kinézett csillár között, akkor biztos utóbbit választom, mert már ez a fontosabb és így van ez rendjén.

Instagramos örömködés :)
Még áprilisban nyertem Anna nyereményjátékán a Romantic Smoked palettát. Szemezgettem korábban is a márka ezen típusú palettáival (Iconic paletták), de mindig más-más szépségek kerültek a kosaramba a Pink Panda rendelésekkor (I Heart Chocolate, Naked Chocolate, Flawless). Ezért nagyon örültem, hogy megnyertem ezt a darabot.




Külcsín: Hogy is fogalmazzak szépen? A Redemption palettákat biztos nem  a csomagolásuk miatt szeretik sokan. Gyenge műanyag tok, ami hamar karcolódik. Hasonló a borítás a Make Up Academy csomagolásához: az Undressed paletta teteje szinte átláthatatlan már. Persze ha nem viszitek magatokkal mindenhová a kedvenc palettátokat, azért nem lesz olyan csúnya az eredmény, mint az említett paletta esetén :) A szokásos kétvégű szivacsos applikátor sem hiányozhatott a paletta mellől. Én ezeket rendszeresen kiveszem a tokból, mert úgysem használom őket (viszont múlt héten nem volt tiszta ecsetem Anyáéknál, így a krémes szemfestéket (CT Pink Gold) applikátorral vittem fel és nagyon szép lett az eredmény!). A csomagolás pozitívumáról is ejtenék néhány szót: jól záródik és könnyű kinyitni, ellentétben a márka más általam ismert termékeivel. Ugyan azok is tökéletesen záródnak, de a Flawless-nél minden alkalomkor majd' letörik a körmöm, amikor próbálom kinyitni a tokot.


Belbecs: 12 színt, 6 fényes és 6 matt árnyalatot rejt a paletta. A két szélső szín kiemelésre alkalmas, a többi pedig, a paletta nevéhez hűen, füstös szemsmink elkészítéséhez (is) használható. Általánosságban a matt színek haloványabbak, mint a fényesek, valamint mind a 12 árnyalat alapon érvényesül igazán.


A képeken a felső sorban alap nélkül, az alsó sorban alappal (PC fényvédős hidratáló) láthatók a minták. A highlight és a sorban harmadik rózsaszín meglehetősen gyengék, de a többi árnyalat csodaszép. A kedvencem a szélső bordós barna árnyalat, de az aranyos csillogású zöld is tetszik, ami meglepő, hiszen a zöld nem tartozik a kedvenc színeim közé. (De azért már próbálkoztam vele, például ebben a sminkben)


A matt színek elég porolósak és hosszabban kell őket építgetni, hogy elérjük a kívánt eredményt. Ezek ellenére megéri bíbelődni velük, mert nagyon szépek a színek. A második, harmadik és ötödik árnyalat telitalálat nálam, szívesen használom őket a mindennapokban.

Összességében a Romantic Smoked nem rossz választás, ha olcsó és jól kihasználható darabot kerestek. A színek alappal és építve érvényesülnek igazán, a matt színekkel akár nappali füstös szemeket is varázsolhattok magatoknak, de egy erősebb smink sem lehetetlen a harmonizáló fényes árnyalatoknak köszönhetően.

Köszönöm szépen Anna, hogy kipróbálhattam ezt a palettát :)!

Végül egy plusz véleményt, ha úgy tetszik, tesztet is hoztam Nektek, aminek egy külön bejegyzést nem tudnék összehozni. Több márka micellás vizét próbáltam már, most éppen a Paese argánolajos termékét használom. Teljesen elégedett vagyok vele, szépen eltávolítja a sminket, nem csípi a szemem és nem hagy olajos érzetet a bőrömön. Bármikor újravenném.


210 ml terméket tartalmaz az átlátszó műanyag tubus. A jól záródó kupak pattintós mivoltából adódóan a folyadék jól adagolható. Az ára 1515 Ft a Make Up Plaza honlapján, de most két terméket 2575 Ft-ért tudtok megvásárolni. 


Egy áttörléssel ilyen szépen leszedi a szemsminket. A világos, fakóbb színeket szinte maradéktalanul eltávolította, a sötétebb árnyalatok eltüntetése még egy mozdulatot vett igénybe. A nap végén a sminklemosáshoz 3 vattakorongnyi mennyiség elég (2 a lemosáshoz, egy az arcmosás/tisztítás utáni ellenőrzéshez).

Hogy tetszik a paletta? Mi a véleményetek a Makeup Revolution/ I Heart Makeup termékekről? 
A Paese micelláris folyadékát próbáltátok már?

Legyen szép napotok! Köszönöm, hogy benéztetek hozzám. Látogassatok meg facebookon és instagramon is!

Réka

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy szeretve van ez a paletta. Nekem is nagyon tetszik még mindig.
    Használd egészséggel még sokáig! :) <3

    VálaszTörlés