2015. március 12., csütörtök

Újdonságok - sminktermékek, arcápolók, kiegészítők

Sziasztok Lányok!

Nagyon régen volt már szerzeményes bejegyzés, aminek az az egyszerű oka, hogy nem jártam boltok közelében és a webshopokat is elkerültem. Egészen két héttel ezelőttig, amikor kicsit elfáradtam a hetek egyhangúságában, és a "bánatomat" vásárlásba fojtottam.

Elsősorban az interneten nézelődtem, és egy-két Ebay rendelés mellett, a Pink Pandától és a Make Up Plazától is vásároltam néhány dolgot.

A Pink Pandáról unokatesóm választhatott magának egy palettát (ez volt az én diplomaajándékom neki),végül a Sleek Garden of Eden palettája mellé a márka Pomegranate pirosítóját is megvettem neki és ha már az oldalon jártam, megajándékoztam magam a Beauty UK bronzosítójával. Egy régi Avonos bronzosítón kívül nem volt még ilyen termékem, gondoltam, elérkezett az idő, hogy kipróbáljam hogyan lehet napcsókolta hatást varázsolni az orcákra.



A Make Up Plazán a régen kinézett Boar Line ecseteket rendeltem meg (liner, korrektor- és ajakecset), illetve a Paese áttetsző púderei is kívánságlistásak voltak, amelyek közül a rizspúdert választottam, amit normál/érzékeny bőrre ajánlanak.
Mindegyik termékkel maximálisan elégedett vagyok. Az ecsetek jó minőségűek, mosáskor nem hullanak a szálak, szépen lehet velük dolgozni. A púder könnyen és egyenletesen felvihető, nem hagy poros érzetet az arcomon. Egyedül az első használat előtt volt némi problémám, de akkor is csak a csomagolással, ugyanis a védőtapaszt nagyon nehezen tudtam lehúzni, amikor pedig végre sikerült, persze, hogy leejtettem a tégelyt és szállt a fehér por mindenfelé.


Az alábbi képre került, de még szintén MUP-s az Uma sminkalapja. Kétszer használtam, és az államon meg is jelentek a pattanások, ugyanígy jártam anno a Catrice primerjével is, úgyhogy ez nem a nekem való termék.
Reni blogvásárján is szereztem néhány újdonságot, nevezetesen a Loreal Nude Magique BB-jét,a China Glaze Solar Power árnyalatát és egy ferde tusecsetet a Douglastől.


A BB krém fehér formulája apró kapszulákat rejt, amelyek mikropigmenteket tartalmaznak,ezek a krém felvitele után aktiválódnak és alkalmazkodnak a bőr színéhez. A krém tényleg alkalmazkodik a bőrtónushoz, de ez szinte minden BB-nél így van, úgyhogy a 'kapszulába zárt mikropigmentek", szerintem kapszula nélkül is működnének. Aztán lehet csak én vagyok ennyire szkeptikus, és a kis bogyók elengedhetetlen kellékei a krémnek. Fedése nem sok van a terméknek, de az eddig próbált BB-k színvonalát hozza, így maradhat :)

A Pupa rúzsról és szájkontúrról már olvashattatok a blogon, a rajongásom még mindig száz százalékos, továbbra is ajánlom minden rúzsrajongó olvasómnak, hogy vessetek az üzletben sorakozó szépségekre egy-egy pillantást.


A ferde tusecset kiváló az alsó szempillatövek alá, használatával szépen fel tudom vinni a szemhéjpúdert erre a területre.

A Solar Powert muszáj volt élesben is kipróbálnom, hiszen a K. miatt vettem meg, aki imádja a sárgát (én már kevésbé, de érte bevállaltam), a fekete szintén az ő kérésére került a gyűrűsujjam körmére. Összességében tetszik ez a szín, szerencsére nem az a harsány sárga, ami már-már irritálja az ember szemét, így nyáron biztos többször előkerül majd.




Ha jól emlékszem két hete akciósak voltak a Maybelline spiráljai a Rossmann üzleteiben, így nem halogattam tovább a Lash Sensational megvételét. És milyen jól tettem! Tesztet hamarosan hozok róla, mert úgy érzem, hogy megérdemel egy külön bejegyzést. Ugyan az első héten még megszenvedtem vele, mert nagyon sok festéket vett fel az íves kefe, de mára már normalizálódott a helyzet és igazán szép szempillákat "készítek" vele.



Hogy ne vesszen kárba a novemberi PC vásárlás után járó kedvezményem, leadtam egy újabb rendelést a márka magyar webshopján. Mivel az előző rendelésem mintái közül egyik sem volt az igazi, ismét csak mintákat rendeltem. A Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense nappali krémet próbáltam ki először, ami nagyon-nagyon tetszett, persze ebből csak egy mintát vettem...(tipikus Réka). Ennél a krémnél gondolkodtam el először komolyan, hogy érdemes lenne beruházni a nagy kiszerelésre, azon felül, hogy jól hidratál szép, egységes színt ad a bőrömnek. A 2%-os BHA hámlasztóval lehet besokalltam, mert csípi a bőröm, úgyhogy ezt csak a kritikus területeken (leginkább az államon), és minden másnap használom. A Skin Recovery hidratáló maszk is nagyon jónak tűnik az első két használat után, pihe-puha bőrt varázsol reggelre. A hidratáló az egyetlen, amit még nem próbáltam, de ami késik nem múlik :)


Miket vásároltatok az elmúlt napokban/hetekben? Próbáltatok mostanában valami újdonságot?

Legyen csodaszép napotok!
Réka

10 megjegyzés:

  1. Na jó...érik nálam egy PC rendelés pár mintával kezdetben. :)
    Nagyon klassz dolgokat vásároltál:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes a mintákkal kezdeni, hiszen egy-egy minta elég tartalmas, a színezett nappali krémet például 3 alkalom alatt használtam el (1 ml), a maszk 3 ml-es, a hidratáló 1,77 ml-es.

      Törlés
  2. Nagyon klassz dolgokat szereztél be!
    A Paese púder pedig (neked köszönhetően) felkerült a kívánságlistámra... =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tudtam olyan terméket mutatni, ami érdekes lehet másnak is :) Még mindig szívesen ajánlom a rizspúdert, szuper termék és nagyon jó áron kapható!

      Törlés
  3. Én még sosem rendeltem kozmetikumot netről. A PC termékekkel szemezek már egy ideje. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam, ahogy látszik is, átvette az uralmat a netes sminktermék-rendelés :) Ez van, ha az ember munkahelye a város külterületén van:) Ahhoz, hogy eljussak egy Rossmannba vagy Dm-be az otthonommal ellentétes irányba kell elindulnom és ehhez sokszor egyáltalán nincs kedvem :)

      Törlés
  4. Jó kis dolgokat szereztél be :)

    VálaszTörlés
  5. A PC termékeket én is nagyon szeretem! :)
    A színezett hidratálót használom, mert ennél jobb fényvédőt még sosem kentem a bőrömre - bár a száraz bőröm miatt én aláhidratálok a Skin recovery hidratálóval, ami egy viszonylag nehéz hidratáló. Kipróbáltad, nem sok a bőrödnek?
    Az a fekete-sárga manikűr nagyon vagány, bár én biztosan nyomdáztam volna valami fekete mintát egy -két sárga körmömre :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Skin Recovery hidratálót még nem próbáltam ki, de ma este felavatom :) Sajnos nyomdázni még mindig nem tudok/nincs mivel, de biztosan szépen mutatna ez a sárga valami csajos mintával :)

      Törlés