2015. március 7., szombat

Avon - Totally Twig ajakrúzs teszt

Ha egy nőnek tíznél több rúzs sorakozik a fiókjában, óhatatlan, hogy egy-egy darabról megfeledkezik. Nekem is megvannak a személyes kedvenceim, amelyekhez a mindennapok során nyúlok, azonban időnként célirányosan a kevésbé (ki)használt rúzsokat választom reggel. Így került ismét a kezembe, az Avon Extra Lasting hosszantartó rúzsai közé tartozó, Totally Twig.


A csomagolás piros műanyag, ami nem tűnik annyira masszívnak, mint a fekete csomagolású Avon rúzsok, de ez csak a látszat, mert esett már ki a kezemből és még mindig egyben van :-). Középen a szokásos Avon felirat látható fényes alapon, ami már megkopott kissè a nesszeszerben való utazástól. 



A belbecsről:
3,5 g, valahol a barna és a rózsa közt lavírozó, rúzst rejt a csomagolás. Az tetszik ebben az árnyalatban, hogy natúr létére mégsem unalmas, ez biztos a meghatározhatatlan színe miatt van. Ha már egyszer szükség van visszafogott rúzsokra (mert valljuk be, akármennyire is imádom a piros és burgundi színeket, egy állásinterjúra vagy orvoshoz nem ilyenekbe megyek), akkor az a rúzs olyan legyen, mint a Totally Twig.




Amit ígér: 
  • Merész, tartós színt kölcsönöz - nem tudom kinek, mi a merész, de nálam a kapható 10 árnyalat nem számít annak (kisebb ingerküszöbnél a piros Fiery Redet és a lilás Eternal Flamet merész(ké)nek mondanám). Tartósság...evés-ivás nélkül 2-3-4 óra lehet, de én nem bírok ki annyit, úgyhogy nálam hamar kopik
  • Érintésálló, nem maszatolódik - maszatolódni nem maszatolódik, de ha étel érinti, az érintésállóságot erősnek érzem :-)
  • Hidratál és kényelmes érzést ad az arcnak E-vitamin és búzafehérje-tartalmának köszönhetően - tényleg kényelmes viselni, nem szárítja a szám


A szám természetes színe
És a rúzsos színe :-)


Amint láthatjátok, nagyon kellemes színt ad az ajkaimnak. Mióta ismét felfedeztem, már sokszor nyúltam érte reggelente. Azt,  hogy a nap folyamán többszöri utánrúzsozás szükséges (bár ha nálam lekopik, csak munka után kenem fel ismét), kárpótolja a szín szépsége. 

Aki egy különleges árnyalatra vágyik baráti áron, annak ajánlom az áprilisi Avon katalógust, ahol 899 Ft lesz minden Extra Lasting rúzs.

Ha viszont a szín mellett a tartósság is fontos szempont, nem ezt a rúzst ajánlom. (Hanem a Pupát. Oké, oké menthetetlenül pupaszerelembe estem :-))


Ismeritek az Extra Lasting rúzsokat? 

Szép hétvégét kívánok Nektek és köszönöm, hogy ma is benéztetek a blogkuckómba.

Réka

2 megjegyzés:

  1. Nekem meg van ez a rúzs, de még a régebbi kiadás, ami mattra száradt. Na azt nem kellett állandóan javítgatni, mert több óráig a helyén maradt :) A színe is mintha sötétebb lenne ennél, de ez is tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik a színe, azonban sajnálom, hogy ez az újabb verzió nem ér az elődje nyomába, ha a tartósságot nézzük.

      Törlés