2015. március 31., kedd

Hét nap - Hét rúzs 2/7

Sziasztok!

Új nap, újabb rúzs. A Rimmelnél maradva ma a Lasting Finish by Kate rúzsok közül a MAC Brave dupe-ként is emlegetett 08-as árnyalatot hoztam nektek.


Külcsín: matt fekete hengeres csomagolás, a csapott kupakon a koronás embléma, és a kupak oldalán piros felirattal Kate Moss szignója.

Belbecs: kitekerve az első szemrevételezéskor mattnak gondoltam a rúzst, de a drogériás színpróbán hamar egyértelművé vált, hogy a látszat csal. Még csak nem is félmatt, hanem szaténfényű a kicsike. Persze ez nem akadályozott meg abban, hogy a kosaramba tegyem, hiszen a csodás mályva-nude-rózsaszínes árnyalatot azonnal a szívembe zártam.



Tartóssága az első étkezésig kifogástalan, viszont ezután újabb rúzsozásra van szükség.




Textúrája krémes, csak úgy siklik az ajkakon, már-már azt hinné az ember, hogy önálló életre akar kelni.

Súlya 0,14 oz az internet szerint, ami 3,97 g, ára pedig olyan 1000 és 1400 Ft között változik, a beszerzési helyek és akciók függvényében. Én általában a Rossmannban vásárolom a sminktermékeimet, úgy vettem észre, hogy átlagosan itt a legjobbak az árak.

Jöhet vagy mehet a 08-as Kate?

Legyen szép napotok, köszönöm, hogy ma is velem tartottatok!
Réka

9 megjegyzés:

  1. Mar nem kell jonnie, itt van :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is meg van es nagyon imadom:D ha elfogy biztosan újra veszem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így vagyok ezzel, ha egyszer elfogyna, újravenném :)

      Törlés
  3. Tényleg nagyon szép ^^ Nekem a másik MAC Brave dupe van meg, az is Rimmel, csak az Asia nevet viseli, picit talán világosabb ennél, de hasonlóan szép mályvás, púderes rózsaszín.

    VálaszTörlés