2015. március 30., hétfő

Hét nap - Hét rúzs 1/7

Már nagyon sokszor említettem itt a blogon, hogy imádom a rúzsokat. Jöhetnek minden mennyiségben és minden színben, ennek köszönhetően az elmúlt évek során elég sok ajakkencét felhalmoztam. Innen jött az ötlet, hogy hét nap hét különböző rúzst mutatok Nektek. Első körben olyan rúzsokat választottam ki, amelyek visszafogottak: munkanapokon, hivatalos ügyintézésekkor, állásinterjúkon tökéletesek lehetnek.

Első tesztalanynak az egyik legrégebbi darabomat választottam, a Rimmel Lasting Finish rúzsai közül való Guest List (012) árnyalatot.




A márkától több rúzsom van, és egytől egyig elégedett vagyok velük. Kellemes állagúak, szépek a színek és az első evés-ivásig a helyükön maradnak, ezek természetesen a Guest Listre is igazak.

Külcsín: padlizsánlila, henger formájú műanyag csomagolás, a "csapott tetejű" kupakon a márka koronás logójával.

Belbecs: kb. 3 gramm terméket rejt magában a csomagolás. A rúzs könnyed rózsaszín, apró ezüstös fényű csillámokkal megszórva.




Ha reggel egy halvány, mégis üde rúzsra vágyom, szívesen nyúlok a Guest List után. Mivel nagyon lágy textúráról van szó, nem tartozik a tartós rúzsok közé, azonban egy kis alapozással és a zsebkendőbe "harapós" módszerrel meghosszabbítható az élettartama.



Amit még megemlítenék az az illata. A púderes könnyű illat keveredik benne a cukorkaillat émelyítő mivoltával...mégis valahogy a kettő kombinációja olyan harmonikus, hogy már ezért is szeretem az ajkaimon viselni ezt a terméket.

Ismeritek a Rimmel rúzsait? A Guest List a jöhet vagy inkább a mehet kategória?

Szép estét, köszönöm, hogy benéztetek hozzám!

Réka

2 megjegyzés: