2015. március 5., csütörtök

Esküvői inspirációk #3 - Csokrok

Sziasztok!

Ismét esküvői inspirációkkal készültem Nektek, hiszen kevesebb, mint 4 hónap és feleség leszek. Nagyon sok dolgunk van még, de úgy érzem, nem állunk rosszul a szervezéssel.
Amit biztosan tudok a csokorral kapcsolatban: kettő lesz belőle. A dobócsokor szeretném ha örök emlék lenne az elkapójának, így selyemvirágokból készül majd. (Remélem nem sül majd rosszul el a dolog, és a leendő ara nem fogja naponta a szegény delikvenst a csokorral zaklatni, hogy "Ne feledkezz el arról Józsi/Pista/Béla, hogy ÉN kaptam el Réka csokrát" :-), vagy valami ilyesmi)



Szeretném, ha a csokrok tükröznék az esküvő színvilágát, így minden csokrot bordó-fehér-barack/korall/rózsa színben képzeljetek el.







Nagyon tetszenek a csupa rózsa csokrok, azonban tisztában vagyok, hogy ez a virág az egyik legdrágább a virágárusoknál, így biztosan más virágok is helyet kapnak majd a csokorban. A koszorúslányok, a tanúm (azaz a Húgom) csuklódísze, valamint a vőlegényem és az ő tanújának kitűzője is hasonló színekben pompáznak majd.

A dobócsokorra is rengeteg variáció létezik, összegyűjtöttem ebből is a kedvenc változataimat:



http://selyemcsokor.com/
A dobócsokorral kapcsolatban jutott eszembe, hogy 2013 októberében, barátnőm esküvőjén, ugyan a csokrot nem én kaptam el, viszont a menyasszony harisnyakötőjét, amit a férj dobott el, az én vőlegényem kapta el, úgyhogy már időszerű volt, hogy mi is összeházasodjunk <3.

Melyik csokor tetszik leginkább Nektek? 

Legyen szép napotok, köszönöm, hogy benéztetek hozzám.
Réka

6 megjegyzés:

  1. Nekem az első, az valami csodás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon kis könnyed csokor, én egy május eleji esküvőre simán el tudom képzelni eezekben a színekben

      Törlés
  2. Engem is az első fogott meg rögtön :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a negyedik tetszik a legjobban, de mindegyik szép :)

    VálaszTörlés