2015. január 5., hétfő

Manikűrvadász - Szülinapi forduló

Sziasztok Lányok!

Elérkezett második születésnapjához az IsaBella által megálmodott Manikűrvadász. Ebben a fordulóban, csakúgy, mint a tavalyi születésnapi kiadásban, külföldi bloggerektől választottunk manikűrt.


Idén Yagalát kaptam, akinek nem ismertem eddig a munkásságát. Gyönyörű manikűröket készít, percekig, de lehet egy órát is lapozgattam az alkotásai között, míg végül megtaláltam azt a manikűrt, ami legjobban tetszett.

LINK
Sajnos nekem nincsenek körömnyomdalemezeim, ezért a masnikat szabad kézzel rajzoltam. Ez elsőre egyszerűnek tűnt, azonban mivel rövidek a körmeim nehéz volt úgy rajzolni őket, hogy a pöttyök is mutassanak valahogy. A gyűrűsujjamra a szívecske helyett homoklakkot kentem és egy kis ezüst pöttyel díszítettem.


A kisujjam körmére meg sem próbáltam masnit rajzolni, így csak a pöttyök maradtak.
Nagyon örülök, hogy ismét részt vehettem a Manikűrvadászban. Izgalmas alkalomról alkalomra újabb bloggerek munkáit megismerni és a kiválasztott alkotást a saját ízlésemhez igazítva újra bemutatni. Kívánom, hogy még sok születésnapot érjen meg a kezdeményezés, boldog születésnapot MANIKŰRVADÁSZ :)!

A többiek munkái:Köszönöm, hogy benéztetek ma is hozzám, legyen szép estétek!

Réka

14 megjegyzés: