2014. november 3., hétfő

Kívánságlista #4 - 2014. ősz-tél

Mindig is szerettem kívánságlistákat írni, és nem csak Glamour-napokra. A korábbi listák összegzőjét megnézhetitek a Kívánságlista fül alatt, itt azt is vezetem, hogy az óhajtott termékek közül mi az, amit megvettem, mi az amit még nem vagy éppen mivel helyettesítettem adott terméket vagy végül miért nem vettem meg. 

A mostani lista nem lesz túl hosszú, mert még mindig egy nagy álmunk az elsődleges, ami nagyobb pénzráfordítást igényel, azonban mindig vannak apróságok (és kicsit nagyobb dolgok, de ezek lehet nászajándék-kérelmek lesznek :)), amik megszerzésére adódhat alkalom, például a közelgő névnapom vagy akár a karácsony formájában.

MAC rúzs

Már régóta szemezek a márka rúzsaival. Úgy gondolom, hogy egyszer minden nőnek ki kell próbálni azt a fajta luxust, amit egy minőségi rúzs nyújt. Mivel még nincs rúzsom a Mactől, nem tudom, hogy a rúzsok hozzák-e azt a színvonalat, amilyen elvárásokat én támasztok velük szemben, de bízom benne, hogy a sok-sok bejegyzés, ami ezekről és a kiváló minőségükről szól, nem "átverés" és nem fogom megbánni a kiválasztott darabért kiadott összeget. Úgy érzem, hogy az esküvő remek alkalom lesz majd a rúzs élesben való kipróbálására, így addig nem választok árnyalatot, míg nincs meg a menyasszonyi ruhám/cipőm.

Hot tahiti
Rebel

Russian Red
Egyelőre ez az a három árnyalat, ami nagyon tetszik, de persze élesben lehet változik majd a helyzet.

Rimmel Lasting finish by Kate Moss - 09 árnyalat

Múlt héten célirányosan a 107-es árnyalatú matt Kate Moss rúzst kerestem Dm-ben, de azért megakadt a szemem ezen a rúzson. Nagyon hasonlít amúgy a 107-es rúzsra, viszont annál fényesebb , szaténosabb árnyalat, éppen ezért ünnepibb, így karácsonyra vagy szilveszterre ideális választás lehet. Imádom az intenzív árnyalatokat az ajkaimon, főleg a hideg idő beköszöntével. A folyamatos pozitív visszajelzések pedig megerősítenek abban, hogy igenis használjam ezeket az árnylatokat. Mindenkit bátorítok, hogy kísérletezzetek a sötétebb rúzsokkal, mert szerintem mindenki megtalálhatja azt az árnyalatot, ami igazán passzol hozzá.


Link

Sleek

A Sleek termékekben még nem csalódtam: az Oh so specialt és a Pomegranate pirosítót szinte naponta használom, éppen ezért mindig szívesen nézelődöm a MUP honlapján, most is van két termék, ami nagyon megdobogtatja a szívem.
Sleek- Rose gold
A Rose gold pirosító már régóta kívánságlistás, így esélyes, hogy lassan megvásárolom. Az én bőrszínemhez jól illenek a barackos árnyalatok, nem is tudom eddig mi tartott vissza a megvásárlásában.
See you at midnight
Újdonság a Sleek Eye&Cheek palettája, ami két változatban kapható. Nekem a See you at midnight szerelem volt első látásra: mind a pirosítók, mind a szemhéjpúderek csodálatosak. A Pomegranate az egyik pirosító, ami helyett kapott a palettában, így ha megveszem ezt, akkor feleslegessé válik majd a külön kiszerelésű Pomegranate pirosítóm. Ez az ami miatt kicsit ódzkodom a vásárlástól. A másik pirosító az Antique, ami a megjelenése óta birizgálja a fantáziám, szóval emiatt és a szemhéjpúderek miatt mégis a paletta mellett szólnak az érvek. Sajnos azt nem találtam meg, hogy a szemhéjpúdereket mely palettákból válogatták össze, de félek, hogy a jobb alsó púder az Arabian nights egyik árnyalata, ami viszont szintén megvan nekem...ezeket leírva lehet egyszerűbb lenne csak az Antique-ot megvenni :P

Picture Polish -Moscow

Még egyetlen PP lakk sem dobogtatta még a szívem...egészen múlt hétig, amikor is először láttam meg a Moscowt Blondienál. Azt hiszem szavak nem is kellenek ide:

Forrás
Egyebek

Jól jönne egy-két vastag pulóver, valamint egy egyszerű sötétkék és egy fekete farmer, valamint egy jó meleg sapka. Ezeket szerintem C&A-ba nézem majd meg.

Néhány könyvet is szeretnék venni/kapni. Stahl Judit Gyors konyha című könyve a napokban jelenik meg, szeretem a receptjeit és a hozzájuk kapcsolódó kis szösszeneteket, valamint a sok ínycsiklandó ételfotó is arra ösztönöz, hogy álljak már neki főzni/sütni :). Valamint Ken Follett Évszázad trilógiája és a Katedrális is kívánságlistás darabok.

Nagy vágyam egy konyhai robotgép. Az én kiszemeltem a Bosch egyik csoda gépe, amihez a feltétek(szárak) külön vásárolhatók meg, és mindegyiket aranyárban mérik. Elsőnek a dagasztó szárral lennék nagyon boldog, mert nagyon megkönnyíti a munkát: minden hozzávalót beteszek az edénybe és az ügyes kis dagasztószár néhány perc alatt levegős, puha tésztát dagaszt nekem <3

Aztán a többi kiegészítő is jöhetne szépen sorban...természetesen :)

Régi vágyam egy Dolce Gusto kávéfőző. Annyira cuki és nagyon finom kávékat lehet vele készíteni, csak sajnos itt is érvényes az aranyár...:(


Nektek mi szerepel a kívánságlistátokon? Mire vágytok leginkább?

Legyen csodaszép napotok, köszönöm, hogy benéztetek hozzám!
Réka

5 megjegyzés:

  1. A Sleek pirosító nagyon szép , kipróbálnék egy MAC rúzst is! Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem már régi álmom egy ilyen rúzs, remélem sikerül majd a legjobban hozzám illő darabot kiválasztani ^^

      Törlés
  2. Egy kávégépet én is szeretnék, de egyelőre csak álmodozom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is csak álmodozom, meg valószínű, ha lesz is, nem ilyen kis mintás lesz, mert az alap Piccolo készülék azért jóval olcsóbb :)

      Törlés
  3. Nekem van NDG kávéfőzőm. Alapból nem szeretem a kávét, de hogy van a gép, így "kénytelen vagyok" heti 2-3 alkalommal inni. Vannak elraktározva különböző kapszulák és a nehezebb napok után a kedvenc csészéim egyikéből iszom egy kávét. :) Ár-érték arányban érdemes kifogni egy jobb akciót, de biztos, hogy feelinget ad a kávézásnak.

    VálaszTörlés