2014. szeptember 1., hétfő

Kedvenceim a homoklakkok

Amikor megjelentek az első homoklakkok, a képek alapján nem nyerték el a tetszésem. Azután ahogy több és több helyen bukkantak fel, úgy kezdtek egyre inkább tetszeni. Kíváncsi lettem, vajon milyen érzés lehet a körmömön viselni, vajon tényleg olyan tartós, amilyennek írják. Végül egy Lovely akciónak köszönhetően megvettem az első homoklakkom, és azóta még néhány ilyen darabbal bővült a körömlakkgyűjteményem. Sajnos a körmeim gyengesége miatt nem lakkozom gyakran őket, de amikor lakkoztam, a homoklakkok biztosan kaptak szerepet a manikűrben.

At the first sight I didn't like textured nail polishes and I didn't understand the big hype around these. Then I saw more and more pictures about manicures were made with these nail polishes and I became very curious. Shortly after there was a discount for Lovely products and I bought my first textured nail polish and this was the begining of a beautiful friendship. Since then I have four other sand/sugar/textured nail varnishes. Unfortunately my nails are very weakly, so I don't use very often nail polishes, but when I make manicures I usually use these products.





Főleg a gyűrűs- és középső ujjaimra használom a homoklakkokat. Elsősorban színben/árnyalatban hozzájuk illő lakkokkal párosítom őket, szerintem így mutatnak a legjobban.

Particularly I use the textured  nail polishes for the painting of my ring- and middle fingers. I use them with other nail polishes, which's colour harmonized with the colour of  the textured polishes.


Rimmel Space Dust 006 Moon walking
Lovely Baltic Sand Nr.1
Golden Rose Holiday 52
Manhattan Sugar Effect 1 Glitter for Life
Lovely Rio Nr. 1

Most éppen a Lovely Rio Nr. 1 a kedvencem, de állagban és tartósságban a Golden Rose a legjobb a meglévő lakkjaim közül. Általánosságban elmondhatom, hogy a lakkok egy rétegben is jól fednek, csak a Riót szoktam a rózsaszín glitterek miatt két rétegben használni.

Currently my favourite polish is the Lovely Rio Nr.1, but I think Golden Rose has the best consistence and permanence among these products. We needn't use two or more coat, because they cover well.

Szeretitek a homok hatású lakkokat? Melyik a kedvenc ilyen típusú lakkotok?
Do you like textured polishes? Which is your favourite polish?

Köszönöm, hogy ma is benéztetek hozzám, szép estét.

Réka

8 megjegyzés:

  1. Én is imádom a homoklakkokat, a Rimmel és a Golden Rose darabjait kedvelem különösen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Rimmel lakkot is szeretem, de a lila szinhez csak ritkán nyúlok, valahogy nem érzem magaménak

      Törlés
  2. Hasonlóképp voltam én is, mint Te: először nem értettem, mire fel ez a nagy felhajtás a homoklakkok körül. Majd idővel beléjük szerettem, szinte minden manikűrömbe becsempésztem egy kis homokot. Mostanában ismét lecsillapodni látszik a nagy szerelem, de biztosan nem fonak beszáradni ezek a lakkok! :)

    VálaszTörlés
  3. A körömlakk újdonságok kevésbé hoznak lázva, viszont a homolakkokért konkrétan oda és vissza vagyok :) A nyáron a moyra vivid sand lakkjait használtam legtöbbször, azokból is a neon árnyalatokat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Moyra lakkokkal én is szemeztem, nagyon ütős árnyalatokat dobtak piacra :-)

      Törlés
  4. de szép színkombinációk lettek! :)

    VálaszTörlés