2014. szeptember 21., vasárnap

Apró örömök a héten #19

Újabb héten vagyunk túl és újra itt vannak az apró örömök, amik szebbé tették a mindennapjaimat:

 autónézegetős szombat, beutaztuk fél Veszprém megyét kocsiügyben (igen, veszek egy autót :)) ♥ és hogy az autós örömöknél maradjunk: megcsinálták a Feliciánkat és már nem eszi a rozsda a hátsó íveket  a héten három angolórám is volt ♥ megérkeztek a miniviaszaim ♥ sütöttem két torát Apu születésnapjára ♥ a héten kétszer is eljutottam zumbázni ♥ megvettem az idei első sütőtököt (almával, ezért a zöldséges hölgy azt hitte kisbabának vásárolok) Megajándékoztam az angoltanárom névnapja alkalmából, aki úgy örült annak a kis szelet csokinak, mintha nem is tudom milyen hatalmas ajándék lett volna. Imádom, hogy más is annyira tud örülni az apróságoknak, mint én Kaptam egy billentyűzetet a Szerelmemtől, mert a laptop klaviatúrájának egy-egy karaktere bemondta az unalmast, olyan jó, hogy végre tudok ű,ő,í betűket írni űűűűűűőőőőőőőőőőőííííííííííí 

9 csodás illat - elsőre a Mandarin Cranberry ( a hónap illataként most akciós az illatgyertya.hu-n) nyerte el a tetszésem, de minden illat nagyon erőteljes és finom 
A Mango Peach Salsa bevetésen - imádnivaló <3
Túrótorta konyakmeggyel a tetején és egy kisebb csokitorta fondant bevonatta


A végére az egyik kedvenc zenémet is megosztom veletek, érdemes meghallgatni:Ti milyen apró örömökkel/emlékekkel gazdagodtatok a héten?

Legyen gyönyörű napotok és felejthetetlen hetetek!
Réka

11 megjegyzés:

 1. Gyönyörűek a torták! :)
  Drukkolok, hogy megtaláld az Igazit - mármint autóban :D
  Nálam a hét nagyrészt a munkáról szólt, de a főnök elismerése kárpótolt :)
  Emellett jól haladok a fogyókúrámmal, a sok munka mellett is tudtam tartani a mindennapos mozgást :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :-) Sajnos az egyik nagyon tetsző autót elvitték, de a megmaradt kiskocsi is nagy szerelem, viszont mivel elég koros még nem mertük elhozni, jobb ha látja egy szakértő is, szerencsére a nagy család előnye, hogy sok a szakember a rokonságban :-) Nagyon jó érzés, ha a főnök elismeri a teljesítményt, de a fogyókúrás eredmények is nagy löketet adnak. Csak így tovább PAncsi :-)

   Törlés
 2. Nagyon guszták a torták, na és ezek a tart-ok! :) Nálam még nyárias illatok vannak, de alig várom, hogy újabb rendelést adhassak le ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :-) A torták szerencsére finomak is voltak, így a szemeink mellett az ízlelőbimbóink is elégedettek lehettek :-) Én még csak ismerkedem a tartokkal, és azt kell mondjam, kellemesen csalódtam, mert a peach salsa és a mandarin cranberry egyszerűen mesések :-) kíváncsian várom hogyan teljesít a többi illat :-)

   Törlés
 3. Káprázatos torták!
  Gratulálok az autóhoz! Képzeld nekünk is Feliciank van :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Bogi :-) Nekünk ez a második feliciánk, dízel, szerintem jobb mint a benzines volt, de persze azt a kocsit is nagyon szerettem.

   Törlés
  2. A miénk benzines, de attól függetlenül szeretem. Szüleim viszont gondolkoznak,hogy vesznek egy új autót. Sikerült meggyőznöm őket, hogy azért ez maradjon meg , és ne adják el :D.

   Törlés
 4. Jajj de szép tortákat készítettél :) főleg a mennyes, nagyon ínycsiklandozóan néz ki :D És az a sok JC tart.. én is szeretnék majd beszerezni belőle néhányat, még választani is képtelenség :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen :) nekem is nagyon nehezen ment a választás, már fejben tervezgettem mely illatokat veszem meg a következő rendeléskor :)

   Törlés