2013. február 5., kedd

31 napos körmös kihívás - Fél hold

Sziasztok!

Ma a 18. nap pótlását, a félhold manikűrt készítettem el a gyűjteményem kedvenc darabjaival, az NYC 131 Chelsea Cherryvel és a Rimmel Lycra Pro 365 Beige Style-lal. Így, hogy hetente készítek el egy-egy manikűrt, sokkal jobban teljesíthető számomra a körmös kihívás, már csak öt festés van hátra ^^. 




Annyira bevált ez a két lakk, illetve a két márka, hogy az én "lakkstopom" az egyéb drogériás márkákra szól.   A Rimmel és az NYC bizonyultak a legtartósabbnak a körmeimen, és a színekkel is 100%-ig elégedett vagyok. A héten valószínűleg ellátogatok az egomi Müllerbe, megnézem magamnak a Rimmel 60 seconds lakkokat, amiket most 25% kedvezménnyel lehet megvásárolni a szülinapi kuponnal :).

Háttérben az übercuki avonos szívalakú bögim :)
Félhold manikűr - hogy álltok vele? Gyakran készítetek magatoknak? Milyen színeket párosítotok egymással?

Köszönöm, hogy benéztetek hozzám :)
Réka

2 megjegyzés:

  1. Sosem csináltam még félhold manikűrt, őszintén szólva fogalmam sincs hogy lehet ezt kivitelezni?!Elég "remegős" kezem van, tuti nem tudnék csak úgy sablon vagy valami segédeszköz nélkül ilyen félholdat húzni. Te hogy csináltad?
    EGyébként szép lett, eltudnám képzelni a piros-arany párosítást például.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez volt az első ilyen manikűröm és azért elég remegős lett ám. Vékony díszítő ecsettel húztam meg a holdacskák vonalát. Amúgy most jutott eszembe, hogy vannak francia manikűr sablonjaim és akár azok is használhatók ilyen célra is :) A piros-arany párosítás is jól hangzik :)

      Törlés