2012. október 27., szombat

Októberi szerzeményeim

Sziasztok!

Ebben a hónapban nem vásároltam sok dolgot, csak amit szükségesnek (?) éreztem. Kinek mi ugye a szükséges...:) Nagyon jó, hogy a munkahelyem a város szélén van, mert így a boltokat is elkerülöm (nem úgy mint Veszprémben, ahol az egyetem a központban van, és így minden egyes nap ott volt a kísértés, hogy bemenjek a Dm-be, Rossmann-ba, turiba...ezek után nem csodálom, hogy boltkóros lettem. És akkor következzenek a szerzemények:


Csütörtökön munka előtt bankba mentem, utána betértem Dorogon az egyik kis drogériába, ahol a Moyra lakkokat és a szőlős arctejet vettem. Az Astor Mikado fekete lakkom nagyon besűrűsödött, helyette jött a fekete Moyra (35). A 2. kívánságlistám egyik darabja a 78-as számú M. lakk, amit sehol sem találok, ennek alternatívájaként vásároltam a 402-es matt változatot. Ha lekenem fedőlakkal, akkor olyan, mint az eredeti :). A pasztell 604-es meg csak úgy becsusszant :). 

A 402-es két változata közt figyel a kis pasztell :)
A szőlős arctej az Avonos arclemosóm közelgő vége miatt került a "kosaramba". Kétszer használtam eddig, de nekem fura érzetet kelt a bőrömön használat után (viszket-feszül). Ráadásul nagyon erős mű-szőlő illata van. Még próbálkozom vele, de szerintem nem lesz a kedvenc termékem. 
A sampont a Rossmann-ban a gránátalmás Alterra helyett vettem. Mandulával és jojobával kényezteti az érzékeny, irritált fejbőrt...majd meglátjuk mennyire váltja be a hozzá fűzött reményeimet. Az elődje nem volt jó, nagyon nyögvenyelősen sikerült csak elhasználnom.

Sminktermékeket Edittől vásároltam, tegnap érkezett a kis csomagom - bombabiztos csomagolásban - az Egyesült Királyságból. Amikor hazaértem Anya megszeppenve mondta, hogy valami csomag jött Angliából...és, és nem tudják mi lehet az, tudok-e róla valamit :) :). Nincsenek hozzászokva a külföldi szállítmányhoz, majd megszokják, mert szerintem nem utoljára vásároltam ilyen módon.


Rúzsok:


Make Up Academy - Shade 16, Nectar. Alapból a 15-ös Juicy árnyalatot rendeltem, és mindaddig azt hittem, hogy ez az, amíg le nem szedtem a külső csomagolást, mert belül már a 16-os vonalkód volt. De nem bánom, mert ez a szín csodaszép :) Egyből beleszerettem:  


Néha a véletlen szüli a legjobb dolgokat. Az illata a tipikus, édes MUA rúzs illat, viszont sokkal pigmentáltabb, mint az első MUA rúzsom (Shade 5). Sajnos tartósnak nem mondható, de a színe engem kárpótol emiatt a hiányossága miatt.

Make Up Academy - Shade 7. Tipikus MUA illat, csillogós sötét rózsaszín. Szép :)
Astor VIP - 333 Coffee Desire. Az első Astor rúzsom, nagyon tetszik a színe, bővebb infókkal még nem szolgálhatok.

Ceruzák:


1. MUA szemöldökceruza (Brown). Tegnap este kipróbáltam, meglehetősen sötét szín, még ki kell tapasztalnom, hogyan érdemes használni.
2. MUA szájkontúr ceruza  - Red Drama. Azzal a céllal vettem meg, hogy a nagyon vörös rúzsomat végre tudjam hordani - persze csak alkalmanként :). 
3. Bourjois Khol&Contour szemceruza - 05 Vert Inspiré. Képen jobban tetszett a színe, ráadásul nekem elég kemény. Jobban szeretem a puha szemceruzákat. Persze használni fogom, de elsőre nem az igazi.
4. mini Bourjois - Black & Turqoise reflections. Grátiszba kaptam, ezúton is köszönöm Edit :). Az új ceruzák közül a picurka a kedvencem. Új keletű barátságunk, a mai munkanapon tanúsított strapabírósága miatt ,magasabb szintre lépett.

Majdnem kimaradt a sorból az egyik kívánságlistás darabom és egy filces tus is.

Forrás: Google
Katie facebookos blog sale-jén lecsaptam a Garnier BB krémre. Eddig kétszer használtam, és mivel ez az első ilyen típusú krémem, nem akarom elkapkodni az ítéletet :).


Biától is vásároltam, méghozzá ezt a cuki Essence filces tust (tényleg ezt, mert a képet is tőle kölcsönöztem). neki nem vált be, de nekem nincs rá panaszom :).

Ezen kívül még Viki blogján is vettem egy-két ékszert, ezek még nem érkeztek meg, de mindenképpen megmutatom majd őket.

Ti használtok valamit a bemutatott termékek közül? Bevált? Mit vásároltatok mostanában?

Köszönöm, hogy benéztetek ma is hozzám, ajándékul annak, aki végigolvasta a bejegyzést belinkelem az egyik kedvenc számom, Brains <3



Réka

Update: visszanézve nem is kell nekem az eredeti értelemben vett bolt, hogy költsem a pénzt...

13 megjegyzés:

  1. Mekkora ötlet így tesztelni a ceruzákat. :-D A samponra pedig kíváncsi vagyok, majd írj róla. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Gondoltam mutatósabb, ha nem csak egyszerű vonalakat húzok :). Mindenképpen lesznek majd tesztek.

      Törlés
  2. Írsz majd a tusról is? :) Hogy hogyan használod, milyen sminkhez, milyen vastagat lehet húzni vele, mennyire repedezik be stb. :)

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. :) Ugye? Nekem is nagyon tetszik, szerintem most jó ideig csak ezt fogom használni. A legjobb benne, hogy 1 font az ára :)

      Törlés
  4. A lakkok nagyon tetszenek, és a rúzsnak is szuper jó színe van. Bár rajtam tuti nem állna jól. De a te szádon istenien fest. =)

    VálaszTörlés
  5. Úúú, a 402-es fényesen gyönyörű. :D Meg kell néznem ezt a lakkot. :)
    Am sajna az én moyrám, a 35ös kb a felénél van, és eléggé sűrűsödik. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most vettem újabb adag lakkhígítót, mert a múltkor nem jutott mindbe, és a régi Moyráim is teljesen jók még vele. (Értsd: kb. 6 évesek)

      Törlés
    2. Verus: örülök, hogy tetszik, én már most nagyon szeretem ezt a lakkot :) Djkaty: Milyen boltokban keressem a lakkhígítót?

      Törlés
    3. Néha van Rossmannban és DM-ben is, de fodrászkellékesnél éri meg, kemény 180 Ft egy üveg, olyan, mint egy orrcsepp, csepegtetős, és én 4-5 cseppet szoktam tenni a lakkokba, amikor amúgy is átrázogatom őket (vagyis 3-6 havonta, díszítőlakkok esetében gyakrabban). :-)

      Törlés
    4. De jó, hogy van ilyen, majd utánanézek :)

      Törlés