2012. október 14., vasárnap

Ajánló

Sziasztok!

A Heti Ajánló helyett mostantól az Ajánlóval jelentkezem, így nem állítok magam elé olyan kritériumokat, amiket nem tudok 100%-osan teljesíteni :).

Ma egy ízig-vérig romantikus, pityergős filmet hoztam Nektek, amire véletlenül találtam rá a youtube teljes filmjeit böngészve. A címe: If only (Bárcsak). A két főszereplő Jennifer Love Hewitt és Paul Nicholls. Samantha és Ian átlagos (?) fiatal pár. Ian életének a munka áll a középpontjában, olyannyira, hogy barátnője is csak másodlagos. A film arról szól, hogy vannak olyan dolgok az életben, amit annyira természetesnek és magától értetődőnek veszünk, hogy hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy semmi sem örök, és mindenért tenni kell. Az élet kiszámíthatatlan, ezért fontos, hogy akiket szeretünk, azoknak igenis adjuk tudtára ezt. És itt nem csak a szavakra gondolok, hanem azokra az apró kis cselekedetekre, amik szebbé teszik szeretteink és ezáltal a saját életünket is. Ez a film szerintem erről szól. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szép és tartalmas történetre vágyik :)


"Azt mondják egy párkapcsolatban az egyik fél mindig jobban szeret. Istenem, bárcsak ne én lennék az."

"El kell mondanom, mert hallanod kell. Mindig szerettelek, de máig nem engedtem, hogy az érzelmeim vezessenek. Mindig a jövőre gondoltam, és a félelem vezérelt. De ma, amiatt amit Tőled tanultam, mindent máshogy tettem, és az életem teljesen megváltozott. Megtanultam, hogy ha ezt teszem teljes életem lehet, mindegy, hogy öt percem vagy ötven évem van hátra. Samantha, ha nem ismertelek volna meg, nem tudnám mi az a szeretet. Köszönöm Neked, hogy megtanítottál szeretni és azt is, hogy szeretsz."

Szép napot és jó filmezést Lányok :)
Réka

2 megjegyzés:

  1. Ez az egyik kedvenc filmem, már négyszer láttam, és mindig jókat bőgök rajta. :-) Amúgy meg bírom, hogy brit és amerikai akcentus is van benne :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én teljesen véletlenül találtam rá, de biztos megnézem még :)

      Törlés