2012. október 22., hétfő

Halloween kihívás - október 19 és 22.

Sziasztok Lányok!

Arra való tekintettel, hogy a körmeim jelenleg nem hozzák a megszokott formájukat (értsd: most nagyon töredeznek), úgy döntöttem, hogy a kihívással csak minden második alkalommal jelentkezem. Egy manikűrben a kihagyott és az éppen aktuális nappal. A köztes napokon nem is lakkozom egyáltalán a körmeimet, csak az algás kalcium zselével (Moyra) kenegetem őket, bízva a javulásban. Ha esetleg lenne valami jó körömerősítő tippetek, segítsetek :). 

És most következzen a halloweenes kihívás pókos és szellemes napjaira készített manikűröm:




Alapként a Rimmel 60 seconds 330-as lakkját (Highland) használtam, kivéve a gyűrűs ujjam körmét, ahol ezt a szerepet a Manhattan Lotus Effect 43 K tölti be. A Rimmel lakk az első lakkom ettől a márkától, és abszolút meg vagyok vele elégedve. Az ecsetje lekerekített, én ennél a márkánál találkoztam először ezzel a megoldással, ami jelentősen megkönnyíti a felvitelt. A színét egyszerűen imádom. Nálam ez a szín az, amit a bordót legjobban definiálja. 
A pókocskám és a szellemek szemei az Astor Mikado fekete lakkommal készültek. Szegény lakkom nem mai darab, de több év után most jutott el arra a szintre, hogy megadja magát az idő múlásának és besűrűsödjön. Elérkezettnek látom lassan az időt, hogy elkészítsem az első franken lakkom :).
A szellemeket a Moyra 03-as sorszámú fehér lakkjával festettem.

A többiek munkái:



Hogy tetszik a mai körmöm? Ti készültök valamilyen módon a Halloweenre?

Napsütéses szép délután Lányok! Használjátok ki a jó időt, amíg lehet :). Tegnap mi is kirándultunk egyet a családdal, de jó is volt ^^.

Réka

7 megjegyzés: