2012. szeptember 1., szombat

Szeptember



Kedves Lányok!

Egy hónapja, augusztus első napján írtam az első bejegyzésem :) és azt kell hogy mondjam, nagyon gyorsan eltelt ez a 31 nap. Az egy hónap alatt megérezhettem mennyire jó blogot írni, és milyen jó érzés, ha valaki értékeli a munkám, azaz hagy nálam egy-egy hozzászólást. Tudom, hogy a 31 napos kihívás sokat lendített az oldalam nézettségén, de remélem az egyéb bejegyzéseim is elnyerték/elnyerik a tetszésetek. Igyekszem fejlődni, mindig érdekes bejegyzésekkel jelentkezni, természetesen tippeket/tanácsokat is elfogadok. Van néhány tervem, amit megosztanék veletek a bloggal kapcsolatban (nevezhetnénk 30 napos tervnek is :)) :
  • Ma reggel 511 oldalmegjelenítésnél járok. A tervem az, ha elérem az 1000-et (ha nem ebben a hónapban, majd a legközelebbiben), akkor megmutatom magam. Eddig csak részleteket vállaltam az arcomból, de 1000 oldalmegjelenítés után egy teljes arcos sminkes bejegyzéssel szeretnék készülni. Meglehetősen szégyellős vagyok, és véleményem szerint soha nem készülnek rólam értelmes képek, de muszáj lesz ezen is túlesnem ^^.
  • Szeretném rendszeresíteni a Heti Ajánlót (az új adaggal holnap jövök).
  • A 31 napos körmös kihívás elmaradt napjait is pótolni fogom.
  • Megtanulom a water marble technikát :)
  • Tervben van egy összes sminktermékemet megmutató bejegyzés, ezzel kapcsolatban majd szívesen fogadok tanácsokat, hogy mit hogyan használjak, mihez áll jól, stb. Hiszen azért is indítottam a blogomat, hogy megtanuljam a szép sminkelés lépéseit.
  • Hajnal indított egy játékot a blogján (Nail of the month), ahová mint zsűritag jelentkeztem, de aztán egyik nap jött az ihlet, és elküldtem neki az alkotásom az aktuális témában ( Hervadó virágok, hulló falevelek). Szeptemberben is szeretnék valami egyedi alkotással indulni, aztán majd meglátom mi sül ki belőle ^^.
Ennyit a blogos tervekről. És most egy kis személyes arról, hogy mit jelent nekem a 2012-es szeptember. Ez az első év 1993 óta, hogy nem készülök az iskolakezdésre. Körülöttem mindenki iskola-lázban ég, én meg azt érzem, hogy csak tengek-lengek a világban. Miután lediplomáztam azt gondoltam, hogy noha az iskola már nem lesz jelen az életemben, munkám már lesz...hát nincs. Mindenhonnan azt kapom, hogy majd hívnak, de eddig semmi. Tegnap már nagyon eluralkodott rajtam a depi, és elsírtam bánatomat a páromnak. Így szeptemberben nem csak a természetnek kell változnia, hanem ennek az állapotnak is. Szeptemberben találok munkát!


A bejegyzés végére hoztam néhány képet és egy régi nagy kedvencemet :)
Kellemes első szeptemberi napot és sok sikert  kívánok az iskolakezdéshez!

Ez a kép olyan, mint a Bakony ősszel <3




És végül de nem utolsó sorban köszönöm a 10 rendszeres olvasómnak, hogy megtiszteltek a figyelmükkel :)!!

Réka

4 megjegyzés:

  1. Gratula az első hónaphoz! Ugye, hogy milyen jó a blogolás? Az 1000-ret biztosan eléred :D
    A munka kereséshez sok sikert, nekem is kéne már valami :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Igen, nagyon jó blogolni, a visszajelzéseknek örülök a legeslegjobban, úgyhogy köszönöm ezt is ^^!

      Törlés
  2. Tök jó volt olvasni, hogy ennyi mindent tervezel. :) Gratulálok a diplomához is, én majd ebben a félévben fogok szakdogázni, és remélhetőleg követlek majd. :) Bár lehet megyek MSc-re és akkor folyt.köv. :D Csak így tovább.

    Ha gondolod, az egyik oldalon(Ingrid-Fuck yeah pretty nails) írt egy bejegyzést, hogy a napi köröm helyett heti legyen. Ez a 31 napos/hetes kihívás. Szerintem fontold meg, lehet tetszene a dolog. :)

    További sok sikert! :)

    VálaszTörlés