2012. szeptember 27., csütörtök

Water Marble - próbálkozás

Sziasztok!

A hétvégén próbálkoztam a water marble technikával. Több-kevesebb, inkább kevesebb sikerrel. Nem tudom mi lehet a probléma így leírom én hogyan csinálom, és kérlek segítsetek abban, hogy hogy tudnám jobban/jól csinálni.

Először is fogtam egy műanyag edényt, ami megtöltöttem hideg vízzel. Ezután kiválasztottam azokat a lakkjaimat, amelyeket elég folyékonynak gondoltam ehhez a technikához. A körmömre a BTGN fehér alaplakkot kentem fel. Majd fogtam a lakkokat és elkezdtem cseppegtetni őket a vízbe, szépen egymás után.  Nem mondom, hogy a legjobban terültek, na de mindegy, végigcsináltam a műveletet és ez lett az eredmény:
Ezekkel már tegnap próbálkoztam, nem hideg, hanem nagyjából szobahőmérsékletű vízzel. A kisujjamra fehér alapot kentem, így már valamivel jobb, de nem az igazi.Valamit nagyon nem csinálok jól... Többet kell gyakorolnom, vagy min kéne változtatnom? Minden tippnek nagyon örülök ám :)

Szép napot Lányok, vigyázzatok magatokra, öltözzetek rétegesen  - nekem sikerült nagyon megfáznom. Hétfőig valószínű nem jelentkezem, de akkor lesz ám minden: szeptemberi összefoglaló - októberi tervek, egy nagy örömömet (ami egyben nagy bánatom is---rejtélyes vagyok, ugye :)??) is megosztom veletek, illetve jövök az első manikűrrel a Halloween kihívás részeként.

Réka

4 megjegyzés:

 1. Szerintem az első egészen jól sikerült. : )

  VálaszTörlés
 2. Szétfut a lakk a vízben rendesen? Nekem az avonos, mikor belecseppentem, az első pár cseppnél majdnem átlátszónak tűnik a víz felületén, de a körmöm látszik azért. Kép alapján olyan, mintha vastagon terülne a lakk.
  Nekem is volt olyan, a fekete-narancs colorama lakkos próbálkozásomnál. De itt van az avonos is, ami a vízben olyan fakó, de körmön bevált.
  Meg azt vettem észre, hogy az is számít, melyik színnel kezded. Mert az lesz "alul" és ha erős szín, akkor elnyomhatja a világosabb színt.
  Itt a colorama és az avon próbálkozásom:
  http://crazyladystar.blogspot.hu/2012/09/water-marble-kezdek-belejonni.html

  Bocsi, ha hosszú lettem :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen a tippeket :) az első csepp mindig szépen terül, de aztán eléggé összeálltak a színek, nem terült. Az is lehet, hogy lassú vagyok :)

   Törlés