2016. január 25., hétfő

Apró örömök a héten #42

Sziasztok!

Úgy látszik tényleg igaz, hogy a gondtalan második trimeszter után a harmadik harmad megint nehezebb. Sokszor keményedik a pocakom, nem tudok egy pozícióban sokáig ülni/állni/aludni, állandóan pisilnem kell, már a fél órás autókázástól is kivagyok, a pulzusom az egekben van, akkor is ha feljövök az emeltre (17 lépcsőfok), esténként le kell vennem a jegygyűrűmet, mert reggelre megdagadnak az ujjaim, ismét megjelentek a pattanások az állam vonalában és már nagyon elegem van abból, hogy a védőnő minden alkalommal megdorgál a plusz kilóim miatt. Ennek ellenére semmiért sem adnám ezeket a hónapokat/heteket/napokat, hiszen egy új élet, a mi kicsi lányunk növekszik bennem és lesz napról napra fejlettebb és nagyobb (amit szívesen a tudtomra is ad egy-egy rúgás vagy öklözés kíséretében). Vele vagyunk teljesek, vele vagyunk igazi család. Ha a napom nehezebb, mindig erre gondolok és ismét minden megint szép és jó :)

♥ 4D-s ultrahangon jártunk és ugyan Dalma nem volt elragadtatva a piszkálódástól, a doktor bácsinak sikerült néhány olyan felvételt készítenie, ahol megcsodálhattuk az arcocskáját.
♥ Beszabadultam egy papírboltba és sok-sok cukisággal tértem haza.
♥ A Lidl-ben vettem kismama-melegítőnadrágot, végre itthon is csinosan és kényelmesen tudok létezni.
♥ Apafej is megtapasztalhatta milyen az, ha a kislánya supermaneset játszik.
♥ Egy rég nem látott barátunk töltötte nálunk a szombatot, finomakat főztünk, jót beszélgettünk és hozott nekünk Kofolát, amit nem szeretek, de most jól esik napközben elkortyolgatni belőle egy-egy pohárral.
♥ Családi szülinapozás.
♥ Gábor  mamája egy hirtelen jött (és életmentő!) érműtét után hétvégén már szinte úgy szaladt,mint egy kisgyerek :)
♥ Jó kis telefonbeszélgetések Anyuval és Húgommal

Hogy telt a múlt hetetek? Milyen jó dolgok történtek veletek?

Köszönöm, hogy benéztetek hozzám ma is!
Réka

6 megjegyzés:

  1. Ú, Kofola! Nagyon szeretem! Itthon soha nem szoktam üdítőket inni, de amikor a kedveséknél vagyunk, akkor mindig elég sokat iszok belőle. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi sem vagyunk nagy üdítősök, akkor iszunk, ha vendégeink voltak és marad még a megbontott üdítőkből :) Illetve most, hogy ajándékba kaptunk két flakon Kofolát :)

      Törlés
  2. Nagyon izgulok veletek és várom a Pindur első fotóit! :)

    VálaszTörlés
  3. Kofolaaa <3
    Annyira várom már én is, hogy Dalma baba megszülessen, meg persze a fotókat róla :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 11 hét és ígérem megmutatom a Kisbabát :)

      Törlés