2014. december 7., vasárnap

Apró örömök #24 és Minta Mánia - 2. Kockás/pulcsi

Sajnos ismét késve tudtam elkészíteni a Minta Mánia kihívásra az aktuális - kockás/pulcsi - manikűrt, mert a héten minden nap este hat után értem haza, így sem a fények, sem a hangulatom nem volt ideális a lakkozáshoz.

Mivel az Apró örömökkel is csúszásban vagyok (pedig azért történnek jó dolgok), a manikűr bemutatása előtt szót ejtek egy-két örömteli apróságról, amik az elmúlt hetekben történtek:

♥  Unokatesóm harmincadik születésnapjával egybekötött lakásszemlét tartottunk
♥ Meglátogattam másik Unokatesómékat is, megnéztem a lakásukat és finom sonkás-sajtos masnitésztát vacsoráztunk
♥ Mézeskalács-díszítéssel egybekötött autószemle (egy ismerősöm vett új autót és meglátogatott minket, mi pedig befogtuk díszíteni :))
♥ Ajándék Mikulás egyik kollégámtól
♥ Budapesti "kiruccanás" egy fontos és hatalmas dolog miatt 
♥ Találkoztam K. öccsének barátnőjével, végre :)
♥ Ajándék névnapi libuska barátnőmtől, olyan cuki
♥ ChocoMe rendelés karácsonyi ajándékok gyanánt
♥ Rubint Réka edzés Dorogon, körülbelül kétszáz másik lelkes leányzóval, hatalmas energialöket volt




Ezután pedig jöjjön a kihívásra készített manikűröm. Díszítőcsík segítségével igyekeztem kialakítani a kockákat, pontosabban négyzeteket. Amint látszik, több-kevesebb sikerrel. Hiába hagytam egy egész éjszakán át száradni a fehér réteget, mégsem lett a legszebb a végeredmény. Maradjunk annyiban, hogy a díszítőcsíkozás még mindig nem az erősségem.






Használt lakkok:


Paese körömerősítő lakk - ezt használtam most alapként
Rimmel 60 seconds - Deliciously dark
Flormar True Color 012

Nagyon szeretem a 60 seconds lakkokat és imádom a sötétlila lakk színét, azonban egyáltalán nem vagyok elégedett a száradási idejével. A 60 másodpercet persze nem vettem komolyan, de lefekvés előtt bőven egy órával lakkoztam, mégis reggelre belealudtam a párnát a lakkba. A Flormar lakk viszont szépen teljesített, ugyanúgy két rétegben használtam, mint a lilát, viszont párnanyom nem maradt a kész lakkozásban. Fura egyébként, hogy ennyire nem száradt meg a Rimmel, mert van még lakkom ebből a vonalból, de azoknál nem emlékszem ilyen problémára.

Tetszik az elkészített manikűr? Szoktatok díszítőcsíkot használni körömdíszítéshez?

Legyen szép vasárnap délutánotok! Köszönöm, hogy benéztetek hozzám!
Réka


2 megjegyzés: