2014. december 14., vasárnap

A várva várt iherb csomag és egyéb apró örömök

A cím beszédes, ugyanis december 11-én, pontosan egy hónappal a megrendelés után, megérkezett az iherbes csomagom. November 28-ától olyan voltam, mint egy kisgyerek, aki a Mikulást várja: hazaérve a munkából mindig az volt a kérdésem, hogy ugye jött csomagom. Illetve barátnőm a falu postáján dolgozik, így rendszeresen zaklattam őt is a kérdéssel, sőt Apát is ráállítottam a dologra, mert ha a faluban járt, mindig be kellett mennie a postára érdeklődni, szegényről nem tudom mit gondolhattak már a hírvörkerek (minden üzletben magunk közt így hívjuk K-val a bolt alkalmazottait /here worker/). December elején már meglehetősen frusztrált voltam, és éppen úgy, mint amikor az embernek valami egészségügyi (vélt/valós) problémája van, az internet segítségét kértem, aminek az lett az eredménye, hogy magamban már elbúcsúztattam a kis csomagomat. Végül azért olyan hozzászólásokat is olvastam egy fórumon, hogy előfordul, hogy kering egy darabig a postán a csomag és később érkezik meg, mint kellene, így bennem volt, hogy talán mégis megkapom.

Megszállottnak tűnhetek az előbbiek alapján, de ez volt az első iherb rendelésem és régen vágyott termékek voltak egytől egyig a csomagban. A legolcsóbb postázási módot választottam, így nem volt nyomkövetési számom, de úgy voltam vele, hogy a legkisebb csomagok is megérkeznek Kínából, miért ne érkezne meg egy csomag  zökkenőmentesen Amerikából?

A hosszas bevezető után természetesen az újdonsült termékeimet is megmutatom:


Novemberben volt egy szuper akció, ami keretein belül a Real Techniques és E.l.f termékek 20%-kal olcsóbbak voltak. Nem hagyhattam ki a lehetőséget, mert már régóta szerettem volna kipróbálni a Real Techniques termékeit, valamint az Elf ajakradírját.


Az RT Duo Fiber ecseteie esett a választásom. Olyan ecseteket kerestem, amilyenek még nincsenek a gyűjteményemben, végül a RT csomagok közül ebben találtam olyat, amivel még nem rendelkezem: egy kontúrecsetet.
Az ecsetek egy csinos kis dobozban érkeztek, ami már magában ad egy kis luxus érzetet.


Az ecsetek meglehetősen "szellősek", használni még nem használtam egyiket sem, de remélem ki tudom majd használni őket.


Általában kézzel dolgozom el az arcomon az alapozót vagy BB krémet, de már régen ki szerettem volna próbálni a sminkszivacsot, ezért tettem be a virtuális kosaramba ezt a már-már ikonikus darabot.


Az elf ajakradírja egyik kedvenc youtubosomnál keltette fel az érdeklődésem. Gondoltam a -20% jó indok arra, hogy végre én is kipróbáljam, Azt hiszem elsőre kicsit túlzásba estem a radírozással, mert eléggé feljött a vékony bőr az ajkaimon és nem is tudtam szépen felvinni utána a rúzst. Legközelebb óvatosabban próbálkozom vele.



Az ajakradír kialakítása és használata ugyanolyan, mint egy rúzsé, ezért is tetszett meg.



A Thayers tonik is nagyon jó áron volt, illetve hallottam vagy olvastam már róla és egy-egy flakon tonik mindig jól jön. A csipkebogyóolaj jótékony hatásairól PAncsinál olvashattok bővebben, elérkezettnek láttam az időt, hogy végre én is kipróbáljam, milyen hatással van az arcbőrömre.

A bejegyzés végére összegyűjtöttem ismét néhány apró örömömet is:

♥  Céges évértékelő színházi előadással összekötve
♥  Végre K. is találkozott a kollégáimmal és mindketten pozitív élményekkel gazdagodtunk
♥  Új ruha és táska a jeles alkalomra
♥  Anyától is kaptam egy kistáskát ugyanerre az alkalomra:)


A ruha mintája
Ezzel a kis piros táskával lepett meg Anya

♥ Mikulás ajándék az angoltanáromtól
♥ Teakanne teák
♥ Karácsonyi vásárlás Anyuval és végre találtunk neki egy nagyon csinos téli kabátot <3
♥ Elkészült az Ibizám (szegény elég sokat "betegeskedett" az utóbbi hetekben)
♥ Ma K. mamájának 75. szülinapját ünnepeltük, meglepetés volt neki, hogy az egész család megjelent az étteremben

Egy kis szelfi az étterembe menet (úúú, lehet kellően hosszú lesz a hajam az esküvőnkre :))
♥ Végre találkoztam másik sógornőmmel is :)
♥ Sütöttem paleo (ugyan kicsit csaltam, mert nádcukrot tettem bele stevia helyett) sütit egyik ismerősömnek, aki lisztérzékeny


Nektek hogy telt a hetetek? Rendeltetek már iherbről? Van RT/elf terméketek?

Szép estét Lányok, köszönöm, hogy ma is benéztetk hozzám!
Réka

10 megjegyzés:

  1. Nekem múltkor visszafordították a vámnál valamiért a csomagomat, és közvetlenül utána pedig bevezették, hogy tömeg alapján számolják a szállítási díjat...egy literes kiszerelésben vennék sampont 6 dollárért és erre tesznek rá egy 14 dolláros szállítást az eddigi 4 helyett, máshol pedig nem lehet kapni és csak ez működik, úgyhogy jól megszívtam az iHerbbel...:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóóó :( nem is tudtam, hogy van ilyen korlátozás, nekem 0,77 kg volt a csomagom tömege, de 4 dollárt fizettem a szállításért (ha jól emlékszem). Ha visszafordítják a csomagod, elküldik ismét vagy ilyenkor mi történik?

      Törlés
  2. Nagyon klassz dolgokat rendeltél. Én az aromax csipkebogyó olaját használom és nagyon szeretem. A tonikról is sok jót hallottam, szívesen olvasnék róla. Az elf ajakradírján nagyon meglepődtem, még nem láttam ilyet. :D Nekem is van pár RT ecsetem és imádom őket, a szivacsra nagyon kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tesztelem majd a termékeket és remélem, hogy a tapasztalataimat meg tudom osztani majd Veletek :) Éppen reggel munkába menet gondolkodtam rajta, hogy nemrég olvastam egy tesztet nálad is a csipkebogyóolajról :) Remélem nekem is beválik majd az arcápolásban.

      Törlés
  3. Régebben az Oriflame-nek is volt ajakradírja, de sajnos mire én szerettem volna rendelni, már nem volt kapható :(
    Most nagyon kíváncsi lettem erre az ELF ajakradírra, megírod majd, hogy hosszabb távon is bevált-e?
    A csipkebogyóolajnál pedig még jobb a gránátalmaolaj, most ezt használom és imádom (én Aromaxost szoktam venni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt elfelejtettem írni, hogy nagyon irigyellek azért a kis piros táskáért, nagyon tetszik! :D

      Törlés
    2. Én itthon még nem láttam "rúzsos" ajakradírt, bár jó lett volna tudni róla, mert akkor lehet hamarabb beszereztem volna egyet :) Persze tesztelem majd, remélem beválik, mert nagyon praktikus és könnyű a használata. A kistáska nagy meglepetés volt, mert alapból pirosat kerestem, de sehol nem találtam a nekem tetsző darabot, erre Anyu meglepett vele :)

      Törlés
  4. Nagyon szép az a ruha, és tetszik a selfie-d, jól nézel ki! :-)

    VálaszTörlés
  5. Look great !

    Would you like to follow each other ?

    Kisses

    Emily from PTT

    VálaszTörlés