2013. július 10., szerda

31 napos körmös kihívás – 15. nap

Sziasztok!

Lassan-lassan elérek a 31 napos kihívás végére (egy hónap híján egy év alatt talán sikerül :)). A nyomdázott körmöket egészen hétfőig halogattam, egészen egyszerűen azért, mert nincs nyomdázó-készletem. Valószínűsítem, hogy nem is lesz, ezért más megoldást találtam és mintás körmöket festettem magamnak néhány lakk és egy díszítőszalag segítségével:

3 9 Volt már hasonló manikűr a blogon, akkor sikerült jobban eltalálnom a színeket, most kicsit kontrasztosabb lett az összkép. Először három színnel képzeltem el a lakkozást, végül 5 körömlakk kapott helyet a körmeimen:

8 

Maybelline Colorama – 120

NYC – 040 Catwalk Queen

Essence Marble Mania – 01 Raspberry Swirl

Loreal – 302 Exotic Canaries

Astor Fashion Studio - 136

Alapként lehet nem ez a pisztácia színű Astor kellett volna, de miután megérkezett a csomagom Katytől, amiben ez a lakk is lapult, muszáj volt azonnal kipróbálnom.

2 5

Tény, hogy időigényes egy ilyen festés elkészítése (nekem három órámba telt, mert mindenképpen kopogósra száradt lakkokat igényel a manikűr), de az összhatás kárpótol mindenért.

Szeretitek az ilyen manikűröket? Készítettetek már hasonlót?

Szép napot Lányok!

Réka

8 megjegyzés:

  1. Milyen trükkös formája van, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Szeretem a geometriai mintákat, csak lusta vagyok megcsinálni :) Tetszik a színválasztás is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, tényleg időigényes mani, de igazán megéri :)

      Törlés
  3. Jaj ez nagyon szuper lett! Régóta szemezek ezzel a technikával, de olyan babrás, hogy lusta vagyok belekezdeni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^ Megéri megcsinálni, és szerintem annyira nem is macerás, igazából csak az alap megszáradását kell megvárni, aztán egyszerre az összes szín felkenhető, aztán ezeknek is meg kell száradnia és kész is. Ez idő alatt pedig lehet sorit nézni vagy blogbejegyzést írni :)

      Törlés