2013. július 4., csütörtök

NK – Lila, ahogy én szeretem

Sziasztok!

Az NK kezdetű bejegyzések lesznek mától a napi körmös posztok. Bármennyire is szeretem az angol nyelvet, de az NOTD, OOTD…stb dolgok valahogy messze állnak tőlem. Illetve már hónapok óta tudatosan magyar címekkel látom el a bejegyzéseimet, akkor is, ha angolul szebben hangozna egy-egy dolog. Szóval NK, NR (Napi ruha), NS (Napi smink) lesz az ilyen típusú bejegyzések “főcíme”.
Sokszor említettem már, hogy a Rimmel és NYC lakkok azok, amikben még nem csalódtam, mindegyik szín szép, jól fed és tartósságra sincs panaszom rájuk. Amikor megláttam ezt a lakkot az akciós darabok közt árválkodni, rögtön tudtam, hogy kell nekem. És bár a szó szoros értelmében vett lilát nem szeretem, ez a szín nagyon közel áll hozzám. Ha definiálni kéne mély lilának vagy sötét bíbornak mondanám:

3

Az árnyalat neve 600 Deliciously Dark és a 60 seconds “család” tagja. 8 ml lakkot kaptam, akciósan 599 Ft-os áron. Azt hiszem ez az összeg az én lélektani határom, mit még lelkiismeret-furdalás nélkül kiadok egy lakkra. Ennél több pénzt csak olyan esetben adnék ki, ha a lakknak mindenféle olcsóbb alternatívája elképzelhetetlen lenne. Két rétegben jól fed, és a színe is csudiszép, emlékeztet egy régi Avon lakkomra a Midnight Plum-ra:

1

4

5

Díszítésként néhány “kövecskét” használtam az előző bejegyzésemben mutatott ebayes szerzemények közül.
Nagyon tetszik ez a lilás árnyalat, ebben az értelmezésben kifejezetten szeretem ezt a színt.

Szeretitek a lilát? Nálatok is van lélektani határ lakkokat illetően?

Szép estét, köszönöm, hogy benéztetk hozzám!
Réka

14 megjegyzés:

  1. Vááá de jók ezek a szegecsek :]
    Ilyet akartam én is, de kb 2×ekkora jött, és ahhoz meg túl íves a körmöm :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :S Ha gondolod átküldöm Neked a linket, ahonnan én rendeltem ezeket a szegecseket :)

      Törlés
  2. Hmmm nálam a lélektani határ az 4000ft. Markasabb lakkok pl dior chanel nekem ezek nem férnek bele keretbe.
    Ez a lakk nagyon tetszik. Jok a rimmel cuccok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon jók :) nagyon szeretem őket, tartósak és szépek, bár azt halkan mondom, hogy az új rimmel lakkok annyira nem nyerték el a tetszésem...:S

      Törlés
  3. Nagyon szép. A szegecsek nálam nem játszanak, praktikus okokból, de szeretem az ilyen lilákat. A lélektani határ nálam 3000 Ft, de az is csak ritkán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még nem találkoztam olyan lakkal, amiért ki tudnék adni pl 1000 Ft-nál többet...de lehet egyszer ilyen is lesz. A 700 Ft olyan kellemes összeg még egy lakkért :)

      Törlés
  4. Díjat kaptál tőlem: http://www.bunnymop.blogspot.hu/2013/07/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm :)

      Törlés
    2. Ezt a díjat tőlem is megkaptad : ))
      http://www.bunnymop.blogspot.hu/2013/07/dijat-kaptam.html

      Törlés
  5. csini köröm tetzsik és a gyűrűsujjad is jó!

    VálaszTörlés
  6. Először azt hittem, hogy ez egy fekete lakk... De nem! Isteni színe van napfényben. A szegecsek meg nagyon feldobják. =) Nálam is kb ez a lélektani határ lakkoknál... Bár régen inkább 400 Ft körül mozgott. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben nekem is 400 körül mozgott ez az összeg, de mióta dolgozom, már kicsit "könnyebben" adok ki több pénzt bármire. Árnyékban tényleg feketének tűnik a lakk.

      Törlés