2013. március 21., csütörtök

Nyereményjáték frissítés, pontosítás

Sziasztok Lányok!

A félreértések elkerülése végett születik ez a kis kiegészítés. Először is valaki felvetette, hogy miért nincs mindkét paletta egyszerre, együtt lefényképezve. Erre gondolhattam volna, így pótlom ezt a "hiányosságot(?).


A paletták együtt - Az enyém és a Tiéd :)

Továbbá adódott egy kis félreértés is a plusz esélyek kapcsán: Bloglovinra nem embereket akarok toborozni, hanem az előző ponthoz kapcsolódva, azok kaphatnak plusz esélyt, akik a nyereményjáték meghirdetése előtt már követtek Bloglovinon vagy GFC-n (ez 12 embert jelent Bloglovinon és 41-et a bloggeren keresztül!!). Elnézést a baki miatt, visszaolvasva tényleg úgy tűnhet, hogy az is plusz esély, ha most feliratkozol Bloglovinon....:S


Sok sikert a játékhoz, jelentkezni csak az előző bejegyzésben tudtok!

Réka

16 megjegyzés:

  1. Nem mondod hogy valaki azon balhézott,hogy nincs lefényképezve mindkét paletta...? :O Elég szomorú :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mondom, hogy nekem nem esett rosszul a feltételezés, de talán jogos a hozzászóló aggodalma, ha már járt egyszer pórul nyereményjátékon

      Törlés
  2. Azért ez eléggé gáz, komolyan, néha félelmetes az emberek hülyesége...

    VálaszTörlés
  3. szerintem ez azért elég gáz hogy na most ez sem plusz esély meg az sem..
    a végére meg már jelentkezni sem lehet vagy a nyeremény is más lesz..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen! Nem változtattam semmit a plusz esélyeken, csak javítottam a megfogalmazáson, mert úgy vettem észre, hogy nem voltam egyértelmű. Én ezt a nyereményjátékot azért csináltam, hogy örömet szerezzek az olvasóimnak, és megköszönjem, hogy visszatérnek hozzám, ha egy-egy új bejegyzés van a blogon. Nem gondolom, hogy bárkit, bármikor félrevezettem volna, de igazán nem kell indulnod a játékon, vagy egyáltalán a blogomra kattintanod, ha mindenben csak a kifogást keresed.

      Törlés
    2. Aki arra nem képes, hogy értelmezzen 3 mondatot, annak nem kell játékra jelentkeznie. :-# Ez nem módosítás volt, hanem pontosítás... De úgy látszik nem mindenki képes az értőolvasásra...

      Törlés
    3. Kedves Névtelen, senki nem fog rád fegyvert, hogy jelentkezz, nem kötelező.

      Törlés
  4. Mivel azt írtad, hogy akkor is jár A plusz esély, és nem azt, hogy EGY plusz esély, szerintem nem félreérthető, de mindegy. Ide írok, mert nekem megvan a Naked2, ezért nem jelentkezem a játékra, tehát:

    Nekem tetszik a bologod, az, hogy feliratkozó vagyok, azt jelenti, hogy tetszik, amit csinálsz, szóval csak így tovább :-)

    VálaszTörlés
  5. Hihetetlen min nem bírnak balhézni egyesek, vagy miket feltételeznek a másikról... és szerintem teljesen érthetően fogalmaztad meg a Bloglovin-os dolgot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nekem is egyértelműnek tűnt tegnap, de ma visszaolvasva én is kicsit félreérhetőnek láttam, ezért is javítottam.

      Törlés
  6. Nekem ez a látvány hiányzott, hogy a két szépséges paletta egymás mellett van. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a helyedben inkább csendben maradnék, tudjuk jól, hogy ki az a névtelen...nem kell jópofizni.

      Törlés
    2. Az előző bejegyzésben is írta Moon Angel, hogy szívesen látná együtt a két palettát, mint láthatod, szívesen eleget teszek az olvasóim igényeinek, ha vállalják, hogy kik ők...bár szerintem a névtelenek akaratát is kielégítettem ezzel. És NEM azért csináltam a játékot, hogy vita színtere legyen, így egyszerűen törlöm a következő névtelen bejegyzést, ha a tartalmában engem, a blogomat, a játékomat, vagy a feliratkozott olvasóimat inzultálja. Ehhez úgy gondolom jogom van.

      Törlés
    3. Te vádolsz meg engem hogy névtelenül írok, amikor te magad írsz névtelenül??? Én csak annyit jeleztem Rékának hogy szívesen látnék egy képet a két palettáról és sajnáltam hogy lehagyta a haul-os képről.

      Ha már itt tartunk lehet hogy te írtad azt a névtelen megjegyzést. Úgy tűnik nálad amúgy is ez a bevett szokás.

      Törlés