2013. március 5., kedd

Mint Macaroon - azaz már érzem a tavaszt

Sziasztok Lányok!

Tegnap be kellett ugranom a városba, és ha már ott voltam, akkor gondoltam itt az idő, hogy felhasználjak egy újabb 10% kedvezményt biztosító kupont a Rossmannban. Kezdetben célirányosan közlekedtem, így hamar a kosaramba került a fogkefe és a citromos zöld tea, ám a kassza felé tartva megálltam az akciós sminktermékeknél. Biztos vagyok benne, hogy a boltosok a legjobb marketingesek...az ember, büszkén, hogy nem vett semmi feleslegeset, igyekszik fizetni, erre a pulttól nem messze ott virít minden, ami szemnek ingere, ráadásul hatalmas, narancssárga cetlik jelzik, hogy bizony, itt nem lehet nem megállni. Mindezek ellenére végül egyetlen körömlakk jött velem haza, egy olyan szín, ami eddig még semmilyen formában nem volt nálam jelen (sem lakkban, sem ruhában): a MENTA.

Ahogy hazaértem tegnap, rögtön fel is avattam a lakkot, ami az NYC 253 Mint Macaroonja. A következő jelzők jutnak róla eszembe: egyszerű, vidám, fiatalos és tavaszi.



A vaku nélküli képek, ma fél öt után készítettem őket. Imádom, hogy végre világos van, amikor hazaérek. Úgy szeretem a tavaszt <3.



A körömlakkról annyit, hogy egyszerű a felvitele, két rétegben jól fed, nem csíkoz. Sajnos, a tartósságról nem tudok majd nyilatkozni, mert az állandó gumikesztyű le-és felvétel miatt, a lakkok általában nem bírják sokáig a körmömön. Bár, ahogy az látszik a természetes fényű képeken , csak a mutató-és a hüvelyk (bár ez nem látszik) ujjam végén kopott meg picit a lakk, a 8 óra végére, fedőlakkot nem használtam, így azért zárójelesen megjegyzem, hogy szerintem normál körülmények közt nem lehet baj a kopásállósággal.

Mint Macaroon csokikrémmel

A végére itt az igazi mentás macaroon. Megkóstolnám. És ti? 

Szép estét Lányok, köszönöm, hogy benéztetek a blogomra.
Réka

13 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színe van! Nagy dilemmában vagyok, hogy milyen menta lakkot vegyek, ha letelik a lakkstop... Ez is esélyes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen jó választás lehet :) Az NYC lakkokban eddig még nem csalódtam, tartósak, jók és nem drágák.

      Törlés
  2. Nem vagyok oda a menta színért, de ez még nekem is tetszik :]

    VálaszTörlés
  3. ezzel a lakkal én is sokáig szemeztem, aztán végül otthagytam, mire meg vissza akartam érte menni, már elfogyott. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha gondolod, akkor holnap meg tudom nézni Neked, hátha van még. Tegnap még két darab volt a rossmannban.

      Törlés
  4. A lakk gyönyörű, macaront pedig most már ennem kell, mert megőrülök :-D

    VálaszTörlés
  5. Csajokkal jövőhét pénteken csinálunk Macaront. :D Rohadt kíváncsi vagyok rá,Ja és a lényeg,hogy ilyen színűeket fogunk csinálni. :D Vagy ilyen krémmel,vagy ilyen lesz a tészta. ;) A lakk pedig meseszép.!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Poszt is készül róla :)? Jó sütögetést!

      Törlés
    2. Ha minden a terv szerint megy,akkor igen. :DD Köszike. :)

      Törlés
  6. Áh akkor március elején volt leárazva :( De sajnálom, hogy lemaradtam róla, annyira szép, mondjuk a kicsi menta MUA lakkom vigasztal kicsit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A MUA menta lakkja is csudiszép:) Főleg a cseresznyevirágok alatt :)

      Törlés