2013. március 30., szombat

Márciusi szerzeményeim

Sziasztok!

A hónap vége felé közeledve összegyűjtöttem azokat a termékeket, amelyeket a hónapban vásároltam, kaptam. nem gondoltam volna, hogy ennyi mindenre szert tettem, visszatekintve nem kevés, bár azzal nyugtatom magam, hogy sok mindent ajándékba kaptam.

Ruhák:

Ezt a ruhát még a hónap elején, pontosabban a veszprémi bloggerina-találkozó előtti napon vettem. Amikor péntek este, nőnapon megérkeztem Veszprémbe nagyon meleg volt (igen, nagyon meleg :)), tudtam, hogy mindenképpen vennem kell egy új tavaszi kabátot. Ezért először a plázába vetettük be magunkat Cicukával (na jó, én voltam az, aki bevetette magát, K csak jött velem :)). A Cosmos Cityben bukkantam rá erre a darabra, megláttam, felvettem, beleszerelmesedtem, majd visszatettem, mondván, hogy a 4500 Ft sok nekem. Még körbejártunk néhány üzletet, majd megindultunk a parkoló felé, ahol aztán K rám nézett és ezt mondta: "Látom rajtad, hogy szeretnéd." Ennyi kellett...visszamentem, megvettem, és nem bántam meg :)

Mivel a plázában nem volt kabát, így a teszkó volt a következő állomás. Célirányosan a ruhaosztályt céloztuk meg, és rögtön magamhoz is vettem három kabátot. Egy fekete sportosat, egy barna bőrt és egy... na majd mutatom :). A fekete első körben kiesett, viszont a barna sokáig versenyben volt, végül őt választottam:


Az én kis piros kabátom, amellyel a néhány napban, amikor fel tudtam venni, nagy sikert arattam. Mindenki megdicsérte, hogy milyen jól áll és mennyire illik hozzám. Úgy gondolom, hogy megérte az árát.

A fővárosi kiruccanásunkkor a Rákóczi úti Hádában is beszereztem néhány ruhadarabot:


Sötétkék ruhácska. Kis egyszerű, de egy fekete cicanacival szuperül mutat.


Mindenképpen szerettem volna egy mellényt, amivel szuperül fel lehet dobni egy-egy egyszerű póló-farmer  szettet is. Végre megtaláltam a tökéletes darabot.
A fehér póló a cuki masnijaival fogott meg, tudtam, hogy haza kell jönnie velem:


Kiegészítők, kozmetikumok területén is beszereztem egy-két új dolgot:


Ezek nagy részét már láthattátok a blogon, ezért csoportképpel készültem.

A bloggertalin sok-sok sminkterméket kaptam a Lányoktól, ezekről írtam itt és itt, valamint a zöld Color Trend szemhéjpúderek főszereplésével sminket is készítettem. Az aznapi rossmannozásunk alkalmával vettem az Isana körömlakklemosót, amit a legjobbnak tartok a maga kategóriájában.

Megérkeztek a Pankától vásárolt csecsebecsék is, a szitakötős nyaklánc, a lila köves rózsás gyűrű, valamint a Rimmel lakk Hot shot árnyalatban (rózsaszín). A lakkal készült manikűrt, valamint a gyűrűt is láthatjátok itt.

Ha már lakkok, akkor nem hagyhatom ki a sorból az NYC Mint macaroon-t és a Rimmel Blue eyed girl-t. Szuper mindkét lakk. A NYC gyorsan száradó fedőlakkja engem meggyőzött, a lakkoknak csodás fényt ad és tényleg gyorsan szárad.

Az Outspoken az előbb bemutatott fedőlakkal együtt kakukktojás, mert ahogy visszagondoltam, visszanéztem a régebbi bejegyzéseket kiderült, hogy ők még februári szerzemények. Sebaj, mivel mindkét termék szuper, így örömmel írok róluk :). Az Outspoken amúgy régi vágyam volt, és nagyon örülök, hogy meg tudtam venni. Nagyon szeretem az illatát, igazán nőcis. Nem túl erős és nem is az a könnyed illat, úgy érzem, hogy az Avon ezzel az illattal tökéletesen megtalálta az egyensúlyt a két véglet között.

A Planet Spa kaviáros szemkörnyékápolójáról már írtam, nekem nagyon bevált, remélem az Avon Vitale ugyanilyen rendeltetésű krémjéről is hasonlóan jó véleménnyel leszek.

A katalógusból rendeltem a rózsaszín karórát is, a szíjja szilikonból készült, remélem tartós lesz. 
A fekete kistáska fb-os szerzemény. Kicsiny falum egy aktív tagja létrehozott egy olyan csoportot, amely azzal a céllal indult, hogy az egy környéken élők (Esztergom környéke) a nem használt, kinőtt, nem tetsző, stb holmijaikat el tudják adni egymásnak. Mert ugyebár ami valakinek már nem kell, az jól jöhet másnak. a kis csoport ma reggel már 1912 taggal büszkélkedhet. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, bár egyesek kissé elszállnak az árképzésnél, de azért találni olyan eladókat, akik reális áron igyekeznek eladni a ruhákat vagy éppen a számítástechnikai eszközöket. (Fészturi)

A csoportképről lemaradt az új szemhéjalapozóm:


Avon Super Shock. Szeretem a szemhéjalapozóknál, ha azok korrektorként is használhatók. Ez a termék ilyen célra is tökéletes. Méltó utódja az Essence i <3 Stage-nek.

Ezek voltak a márciusi szerzemények, talán már nem bővül a paletta (óóó, erről jut eszembe -- vettem még egy Undress Me too nevű gyönyörűséget is a hónapban, de azt hiszem ez számotokra nem újdonság :)), bár ma még lesz egy utunk a Tescóba, így megeshet, hogy a nap végén bővítem még a posztot.

Szép napot Lányok!
Réka

10 megjegyzés:

  1. Az a piros kabi tényleg nagyon jó! =) Nem csodálom, hogy megdicsérték sokan. :D
    Én is pont olyan körömlakklemosót vettem nemrég. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ^^ Már csak egy piros cipő (na meg a piros kocsi) hiányzik a piros repertoárból :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. :) :) Én úúúgy örülök, hogy megvettem, ugyan nem volt könnyű választás, mert a barna bőrkabi is nagyon birizgálta a fantáziám. De így utólag rájöttem, hogy ez a fazon és szín jobban illik hozzám.

      Törlés
  3. A piros kabát gyönyörű :) és a lakkok is :)

    VálaszTörlés
  4. A kabát itt is sikert arat, ahogy látom, tényleg szép :) Én is most vettem körömlakklemosót és ilyet persze! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon sokáig nem ismertem az Isana lakklemosót, aztán elkezdtem blogokat olvasni, és azóta csak ezt használom.

      Törlés
    2. Én nagyon sokáig nem ismertem az Isana lakklemosót, aztán elkezdtem blogokat olvasni, és azóta csak ezt használom.

      Törlés
  5. Ááá az a ruha meg a kabát! Már a bloggertalin lenyűgöztek :) Az Outspoken most a kedvenc illatom, nagyon jól el lett találva :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon jól eltalált illat, a többi Fergie-s illat nekem nem is tetszik...:)

      Törlés