2013. március 17., vasárnap

Bloggertalis ajándékok #2

Sziasztok!

Már egy előző bejegyzésemben mutattam néhány terméket, amit a veszprémi bloggerina találkozón kaptam a Lányoktól. Ezt most kiegészíteném az alábbi három darabbal, amiket K-nál hagytam, hogy ne kelljen mindig sminkcuccokat cipelnem magammal, ha hozzá jövök.



Color Trend Creme Caramel hármas szemhéjpúder és Translucent kőpúder. Ezek azért maradtak K-nál, mert barna szemhéjpúdernek van nekem egy Undressed palettám, de azt nem mindig kényelmes magammal cipelni. Illetve jól bevált púderem is van, ami helyettesítésére ez a kőpúder tökéletes. A csomagolásuk fekete, masszív és jól záródó műanyag, így utazásokra is kiválóak lehetnek.

A szemhéjpúder-trióról és a másik bejegyzésben mutatott szemhéjpúderekről is készítettem swatchokat:

CT - Creme Caramel
A jobb oldali és középső barna szín gyönyörűséges, a bal oldali barna inkább szürkének tűnik, nem hiszem, hogy sokat fogom használni. A másik kettőért viszont biztosan gyakran fogok nyúlni.

Butterfly
Gyönyörűek a kékek és az ezüst is szép, talán ez a legpigmentáltabb mind közül.

Color Trend - Rain Forest és Storm
Nem volt még Color Trend szemhéjpúderem, viszont nagyon jónak tűnnek, jól pigmentáltak és ugyan kicsit porzanak, de alapon használva őket ez nem zavaró. 

Még egy Lora szemceruzát is választottam magamnak, ezüst színű. Még nem próbáltam ettől a márkától semmit, majd meglátom hogy szuperál. Mindenesetre a színe nagyon tetszik.


Ezzel a végére értem a bloggertalis zsákmányoknak. Legközelebb egy olyan sminkkel jelentkezem, amelyet a kapott termékek felhasználásával készítettem el. Szerintetek melyik színt választottam dominánsként?

Szép, vidám vasárnapot kívánok Nektek!
Réka

2 megjegyzés:

  1. Jól tetted, hogy a Color Trenddel kezdted, az a legszebb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, már én is látom, elsőre kicsit féltem az erősebb színektől, de már tudom, hogy nem kell :)

      Törlés