2013. február 7., csütörtök

Februári vásárlások

Sziasztok Lányok!

A hónap elején vásárolt termékeimet szeretném Nektek ma megmutatni.

Avon Perfect Kiss ajakrúzs: Caressing Coral
Avon True Colour négyes szemhéjpúder - Pink Sands





A Perfect Kiss az Avon új rúzscsaládja, amely 24 pompás árnyalatban tündököl. Én elsőnek ezt a korallos árnyalatot választottam. Kellemes kis szín, hétköznapokra is ideális, amit elsőként nem gondoltam volna. Élénknek gondoltam, de szájra felkenve egyáltalán nem az. Az új kedvenc rúzsom <3.

A pink sands négyes szemhéjpúderrel már régóta szemeztem, de most jött el az idő, hogy meg is vegyem. Mind a négy árnyalat csodaszép, jól pigmentáltak, gyönyörűen csillognak. Sokat fogom használni.

Manhattan - Colour Land 4 (limitált kiadás)



Instant szerelem volt, főleg, hogy ez az első arany színű lakkom (és hogy féláron lett az enyém). A Manhattan lakkokat kifelejtettem a kedvenc lakkok sorból (amiben ugye a Rimmel és az NYC márkák kaptak helyet). A meglévő két Manhattan lakkom színben és tartósságban is bizonyított és ebben a darabban sem csalódtam.

Avon - BB krém, Nude



Eddig csak a Garnier BB krémekkel találkoztam, amelyek sajnos az én kombinált-vízhiányos bőrömnél nem váltak be. Újabb ilyen irányú próbálkozásom az Avon újdonsága (3-as katalógusban 1699 Ft). Az előző katalógusban 5 ml-es mini kiszerelésben jutottam hozzá. Állagra olyan, mint a márka alapozói. Meglátom mit tud és hogy érdemes-e a nagyobb kiszerelésre pénzt kiadni.

A többi terméket egy nagy közös képen mutatom meg:


Avon Care - Hidratáló ajakbalzsam méhpempővel (SPF 15): Kellemes illatú és állagú ajakápoló, jól hidratál, teszi a dolgát.
Avon körömdíszítő ecset: Mindenképpen szerettem volna egy pontozót és természetesen az ecset része sem jön rosszul.
Accessories fülbevaló: A Rossmann végső leárazásán (250 Ft) jutottam hozzá, már az előző lépcsőnél (550 Ft) kinéztem magamnak, de reménykedtem, hogy olcsóbb is lesz...és lett ^^
Altapharma Multivitaminos pezsgőtabletta: a január vége és a február eleje betegséggel telt, most hogy kipihentem a kéthetes megfázást, erősítenem kell az immunrendszerem, amit gyümölcsökkel és a pezsitablettával igyekszem elérni.
NYC Turbo Dry Top Coat: Az Essence hasonló fedőlakkja a páromnál lakik, így evidens volt, hogy itthonra is kell egy fedőlakk, lehetőleg gyorsan száradó. Az NYC-t választottam, meglátjuk, hogy teljesít, de úgy érzem, nem lesz gond.
Balea Koffeines Sampon: Mostanában nem sikerült jól sampont választanom, remélem most változik a helyzet és megállapodhatok ennél a változatnál. Azt ígéri, hogy erősíti és ápolja a gyenge hajgyökereket, élénkíti és nem szárítja a fejbőrt, valamint dúsabb hatást kölcsönöz a hajnak... kíváncsian várom :)

És végül Avon Anew Reversalist Bőrmegújító szérum. Ezt Anyutól kaptam a problémás arcbőrömre, remélem hatásos lesz.

Ti mit vásároltatok mostanában? Használjátok valamelyik terméket a bemutatottak közül?

Réka

7 megjegyzés:

  1. Nekem megvan az Avon "BB", Natural Beige színben, elégedett vagyok vele, nemsokára írok róla bejegyzést :)A Perfect Kiss rúzsból most rendeltem meg a Chic Nude árnyalatot, eddig van egy Racy Red és egy Deep Orchid, ezekből még csak a mintát használtam :D A négyes palettának szépek a színei :) A koffeines samponról majd írj, kíváncsi vagyok rá :)

    VálaszTörlés
  2. Az a rúzs nagyon jól néz ki. :) A samponra én is kíváncsi vagyok, mert keresek valamit, amitől nem leszek boci által lenyalt hajú két nap alatt. :)

    VálaszTörlés
  3. Ma én is kipróbáltam a bb-t, nem fényesedett ki a bőröm a nap végére sem, viszont a fedésével nem vagyok elégedett teljesen. Nekem is van egy minta rúzsom, a lovey dovey pink, annak is nagyon szép színe van, de ez a korall, valami mesés :) A 7végén megpróbálok természetes fénynél is ellőni pár képet róla, hogy úgy is meg tudjam mutatni, a vakus kép sajna nem adja vissza a valóságot egészében... A sampont ma este fogom kipróbálni, nagyon szeretném ha végre működne, mert nekem is a második nap végére szörnyű a hajam...:S

    VálaszTörlés
  4. Ajj, a manhattan-es lakk nagyon gyönyörű. Szuper a blog :)
    http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/

    VálaszTörlés