2012. november 3., szombat

Segítségkérés kérdőív elkészítéséhez

Kedves Lányok!

Hajnal felhívását szeretném megosztani Veletek, aki egy olyan kérdőív elkészítésének ötletét vetette fel, amelyből megtudhatjuk, hogy a mai hús-vér férfiak mit keresnek egy nőben. Milyen belső és külső jegyek azok, amelyek felkeltik az érdeklődésüket, amik alapján társat választanak maguknak.



Bemásolom ide az eredeti szöveget is:

Már egy ideje gondolkozom azon, hogy felmérném a férfiak ideális nőkről alkotott elképzelését. Természetesen külső és belső tulajdonságokra egyaránt tekintettel lennék, viszont mivel ennek a kimenetele elsősorban minket, nőket érintene, ezért kérném a segítségeteket. Várok minden olyankérdést hozzászólásban, ami érdekel titeket: például: Számít-e a magasság?, és az ehhez általatokelképzelt válasz opciókat: például: Nem számít-Mindenképp alacsonyabb legyen-Mindenképp magasabb legyen-Magas sarkúban belefér, ha magasabb. Lehet feleletválasztós, többet jelölős, rövid és hosszú szöveges etc.
Kérlek Titeket, hogy osszátok meg ezt a felhívást, ha tehetitek/szeretnétek, és persze a saját blogotok alatt is gyűjthetitek az ötleteket, csak hagyjatok egy hozzászólást, és hivatkozzatok erre a bejegyzésre.
Amint kész a kérdőív, kiposztolom, és mehet a férfi vélemény begyűjtése. :) Ti is kitehetitek persze. Lehet kérdezni barátokat, testvért, akárkit. Lehet párkapcsolatban élő, házas, egyedülálló… mindez nem számít, csak az, hogy hím nemű legyen. Talán ezzel a kedves olvasóknak adhatunk egy képet arról, hogy mit várnak el a környezetünkben élő férfiak tőlünk. Nem igazán hiszek a nagy honlapokon található cikkeknek, hiszen ki tudja mi alapján íródtak vagy csak egy pasi mondja el, amit gondol.
Ezenkívül ha nem tartjátok jó ötletnek, természetesen azt is megmondhatjátok!

 Ha van olyan kérdésetek, amit szívesen feltennétek, akkor a lehetséges válaszok megadásával Hajnalnál megtehetitek :)

Google

Kíváncsian várom, mi sül ki ebből a dologból :)

Réka

1 megjegyzés:

  1. Hát én is. :D

    Jó a másik kép is, amit találtál. :) És köszönöm a megosztást! :)

    VálaszTörlés