2012. november 19., hétfő

Nyereményem :)

Sziasztok Lányok!

Mint azt néhányan tudjátok, Edit jóvoltából egy Models Own ecsetkészlet boldog tulajdonosa lettem. Pénteken meg is kaptam a csomagocskám, de mivel a hétvégéimet Veszprém közelében töltöm, csak tegnap késő este szemlélhettem meg őket. Mit ne mondjak: szerelem a köbön, pontosabban szerelem az ötödiken :). 


Ilyen cuki kis műanyag tartóban érkeztek, a rúzs-és a púderecseten sörtevédő is volt. Az ecsetek nyele és a pamacsok vége is trendi narancs színben pompázik. Az ecsetek nagyon puhák, kellemes tapintásúak. A festéket/púdert gyönyörűen el tudom dolgozni velük. Külön öröm, hogy a szemrevaló ecsetek feje pici, így aprólékosabban eldolgozható a smink.


A rúzs-és a tusecsetet még nem próbáltam ki, de ami késik nem múlik. Összességében az első benyomásaim szuperek, szép és hosszú barátság lesz a mienk (feltételezve azt, hogy a mosás után sem tapasztalok majd negatív elváltozást ^^)

Ha már új ecsetek, akkor gondoltam valami tuti kis sminket "összedobok" magamnak, december 13-án úgyis Paddy and the Rats koncert az A38-on, meg kell adni a módját az új lemez bemutatójának :). 



Persze, ahogy magam ismerem valami visszafogott buli-smink lesz a vége, de olyan jó volt itthon (is) kísérletezgetni. A végeredmény nem a megálmodott smink lett, viszont nekem tetszik (tényleg sminkkel álmodtam - türkizkék, dögi sminket álmodtam magamnak :) - ami több sebből is vérzik, hiszen nincs ilyen színű szemhéjpúderem, és nem is vennék soha :)).

A végeredményt mutatom csak meg, mert eredetileg step by stepet szerettem volna, de végül a fokozatok dokumentálása elmaradt:






Szemhangsúlyos sminkhez enyhe szájszín dukál, de rúzsfanatikushoz híven egy erősebb árnyalattal is kísérleteztem, nekem ez a verzió jobban tetszik:



A használt termékek:


  • Essence I <3 Stage szemhéjalapozó, a szemhéjra és a piros foltokra
  • Manhattan My box eyeliner, Natural 25N - nude szemceruza az alsó vízvonalra
  • Essence kétvégű filces tus az alsó és felső szempillatőbe
  • Avon glimmerstick diamonds - smokey diamond - a felső vízvonalra
  • NYC 402 Red flame és Essence All about cupcake rúzsok
  • Rimmel Colour Rush - 030 Syren
  • MUA Undressed paletta több árnyalat
  • Avon smooth minerals - nude púder a pofimra
  • Alverde pirosító (07 Flamingo)
Szerintetek milyen a sminkem? Csak őszintén, hiszen ez a blog sok más mellett azért is született, hogy Réku megtanuljon sminkelni ^^. Ismeritek a Paddy and Rats zenekart? 

Köszönöm, hogy benéztetek hozzám ma is, szép estét Nektek!
Réka

9 megjegyzés:

  1. Nagyon jól jártál ezzel :]
    Nekem a világos szájjal jobban tetszik, bár nem rossz a sötétebb sem :]
    De mit csinálsz Te erre Veszprém felé? :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi^^, örülök, hogy tetszik a sminkem, igyekeztem méltó módon felavatni a kicsikéket. Veszprémbe jártam/járok egyetemre, illetve Vp mellett lakik a párom <3

      Törlés
    2. Jééééé, ezt nem is tudtam :O :]

      Törlés
  2. Csúnya dolog az irigység, de az ecsetek miatt egy picit az vagyok :$ :)
    Viszont: nem is tudtam, hogy te is szereted a Paddyt!!!! :D Lehet, hogy összefutunk majd a koncerten ;)
    Egyébként nekem is jobban tetszik világosabb szájjal a smink :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) :) bezony, csúnya dolog, és én is szoktam néha, de most jól esik, hogy kicsit miattam (az ecseteim miatt :)) irigykedsz :) Így visszanézve szerintem is jobb a világos rúzs a sminkhez. Úúúúú, nagyon szeretem Paddyéket, már nagyon várom a koncertet^^

      Törlés