2012. november 1., csütörtök

November

Sziasztok Lányok!

Ez a hónap is elrepült, lassan nem csak a boltok polcairól köszönnek vissza a csokimikulások, hanem a szépen kifényesített csizmáinkból is :). 


Az októberi blogos terveimből szinte semmit nem vittem véghez, de azért elevenítsük fel a listát:
  • Befejezem a 31 napos kihívást és a Nail of the month versenyre az újabb alkotást- egyetlen új manikűrt sem készítettem el. Ennek több oka is van: minden nap sötétedés előtt nem sokkal érek haza, nincs kedvem és kapacitásom hozzá. Ráadásul a körmeim gyengécskék.
  • A Halloween kihívás minden manikűrjével időben jelentkezem. Az elején még ment, de az előzőekben említettek miatt a kihívás minden második alkalmába kapcsolódtam csak be, és kettő mani még így is hátravan.
  • Folytatom a Gondolatok bejegyzést - A hónapban a gondolataim szinte csak a kémia körül keringtek, véleményem szerint nem mindenki értékelné, ha a pufferkapacitásról vagy a spektrofotométerek működési elvéről elmélkednék :).
  • Kipróbálok egy új lakkozási technikát. - Nem próbáltam ki, de már tudom mi lesz az újdonság - stringy-mani.
Én szóltam előre...

De akkor mit csináltam - tehetnétek fel a kérdést. A választ az oldalsávomban megtalálhatjátok. Tudom, hogy nem voltam a tettek embere, ennek ellenére 5 új taggal bővült az olvasóim szűk kis tábora és elértem a 2000 oldalmegjelenítést. 



Szeretnék a nekem adott bizalmatokat kiérdemelni, ezért novemberre az első és egyetlen tervem az, hogy sűrűbben és tartalmasabb bejegyzésekkel jelentkezem. Úgy láttam, hogy az októberben vásárolt termékeim felkeltetették az érdeklődéseteket, ezért a legtöbbjüket igyekszem minél hamarabb tesztelni és a tapasztaltakat megosztani Veletek. Ezen kívül hajnövesztési-erősítési projektbe kezdek, amit szintén dokumentálni szeretnék. Továbbá sminkes és outfites posztokat is szeretnék, hiszen ezek egy beauty-blog elengedhetetlen kellékei, én sem halogathatom tovább őket.

A blogos tervek ezek lennének. Az október-köszöntő bejegyzésem kissé érzelmesre sikerült, hiszen a páromtól való különélés megviselt lelkiekben. Egy hónap elteltével még mindig nehéz, de jelentem: jól vesszük az akadályokat.


A munkahelyem, a munkám is tetszik, remélem a többiek, elsősorban a főnököm, is elégedett velem.

Köszönöm Lányok, hogy olvastok. Szép novemberi napokat kívánok Nektek.




Réka

2 megjegyzés: