2012. november 13., kedd

A bejegyzés

Sziasztok Lányok!

Nagyon ég a kis buksim, hiszen a novemberi összefoglalómban azt ígértem, hogy nem hanyagolom a posztokat. Erre, a hónapban nem sok bejegyzés született a kezeim alatt. A blogolást nyáron kezdtem, amikor munka nélkül teltek a napjaim, most hogy van munkám, fáradt vagyok, amikor hazaérek, eszem, kicsit beszélgettek a szüleimmel, aztán bezombulok a gép elé, elolvasom a napi blogadagom, az e-mailjeimet,  elidőzöm kicsit facebookon, és azt veszem észre, hogy már 8-9 óra van. Nem panaszkodni akarok, a blogolást sem szeretném abbahagyni, pláne, hogy még igazán bele sem jöttem, hanem inkább tanácsokat szeretnék kérni, hogy Ti hogy csináljátok :). A hét vége is kiesik nálam, hiszen ekkor igyekszem minden időt a párommal tölteni, mert sajnos (egyelőre) távkapcsolatban kell élnünk. Köszönöm a tippeket :)

És akkor most egy kis zsákmány-bemutatás. Figyelmeztettek, hogy ez lesz: az első fizetés kicsusszan az ember kezei közül. Velem is ez történt, de nem bántam meg egyik vételt sem :).

Az első darab, ez a gyönyörű körömlakk, rögtön egy kakukktojás, hiszen ezt Nellinél, a Flowerparty blog szerzőjének játékán nyertem:

Lovely - Moulin Rouge, Nr 20
Imádnivaló kis lakk, nagyon szép és nagyon örülök neki :)

Edit nyereményjátékán is nyertem egy gyönyörű ecsetkészletet, amint megérkezik, jön is bejegyzés róla :)

A következő két lakk közül az elsővel már sok helyen találkozhattatok, én is több bloggerina bejegyzésének köszönhetően mentem érte a Dm-be :). A Rimmel lakkot pedig egyet fizet kettőt kap akció keretén belül vettem meg szintén a már említett üzletben, szintén egy bloggerina (Panni) ajánlása alapján. A párját, egy gyönyörű lila árnyalatot unokatesómnak ajándékoztam szeriből:).

Essence - Alice had a vision-Again és Rimmel 365 Beige Style
Természetesen ki is próbáltam a gyönyörűségeimet. Köröm híján (repedezés miatt egy hónap kényszerlakk-pihenőt adtam nekik) egy fóliára készítettem színmintákat:



Annyira szépek, alig várom a decembert, hogy élesben is bevethessem őket.

A lakkok mellett a kiegészítők sem maradhatnak el:



A fülbevalót unokatesómtól kaptam ajándékba (ő készítette), a karkötőket pedig Meskáról rendeltem Verától. Nagyon szeretem őket, jól kihasználható darabok, az őszi lehangoltságba is egy csepp nyarat és vidámságot csempésznek. (Aki szemfüles a kép sarkában kiszúrhatta az egyetemi kis 'széljegyzetem' - ha kíváncsiak vagytok a szulfitok,szulfátok vagy tioszulfátok vizes oldatainak kémhatására, akkor segíthetek :))

Nagy szerelmem lett ez a táska, ami mellé egy azonos (inkább hasonló) színű sál is dukál:


Alul van egy cipzár, amivel bővíthető, ha szükséges:


A belseje pedig ilyen cuki pöttyös:


A zöld és a pötty az, amikkel engem meg lehet venni, ha ez a kettő pedig egy táskában összpontosul, akkor az maga a nagybetűs Tökély, a tömör gyönyörűség :)

A bemutatott termékeken kívül még ruhákat is vettem, ezekről nem készítettem képeket, de nagyon jó vásárt csináltam mindegyikkel. Végül akartam egy képet is készíteni magamról, hogy hahó, élek, de 10 óra munka után vállalhatatlan a fejem egésze, így csak a felét hoztam, hogy azért még nyugodtan tudjatok aludni :)


Szép estét Lányok, köszönöm, hogy benéztetek hozzám.
Pusszantalak Titeket : Réka

Egy kis update, így a feltöltés előtt:

A Make Up Academy facebook oldala átlépte a 35000 kedvelőt, ezért november 20-ig mindenre 35% kedvezmény van a mua store-ban és ha minden igaz, és az angol tudásom nem csal, akkor a szállítás is ingyenes. :)


Update2: szegény MUA, annyian kattingattak hirtelen az oldalukra, hogy összedőlt a rendszer, bár várható volt...én is vagy 10* megpróbáltam már betölteni a honlapot :) most jutott el az agyamig, hogy 30% kedvezménnyel az 1 fontos rúzsok 65 pennybe fájnak :) ha 10 font az az összeg, amit el kell költeni az ingyenes szállítási határig, akkor simán belefér az összes árnyalat :) :P

12 megjegyzés:

  1. A Lovely egy csoda :D Nagyon szeretem, a kis csillámos verziója is megvan és nagyon jók :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alig várom, hogy használhassam :) nagy önfegyelem kell ám ilyen lakkok közelében :)

      Törlés
  2. Ó, az ecsetkészlet tesztjét nagyon várom, amúgy pedig szuper dolgokat vettél, a táska különösen tetszik. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is várom már, hogy leteszteljem őket, az első igazi ecsetkészletem :)

      Törlés
  3. A táska nagyon tetszik, az időhiány érzet pedig nagyon ismerős mostanában :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Kicsi táskám <3, örülök, hogy tetszik Neked is és Katynak is ^^. Ez az időhiányos dolog nagyon rossz, de ma azért emellett a poszt mellett készítettem még egyet holnapra vagy holnap utánra :)

      Törlés
  4. Tök jó a táska, nagyon bejönnek most ezek a teal színek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmmm, teal szín, még sose hallottam, de mivel a gugli jó barátom már tudom mit jelent...olyan mint a táskám ^^

      Törlés
  5. Az a táska kellene az új sálamhoz. =) Jól néz ki nagyon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Én a táskához vettem a sálat, de fordítva is működhet a dolog :)

      Törlés
  6. De aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!! Imádom a táskád, a munkás dolgot megértem. Jelenleg tök lila a fejem annyira vagyok csak hulla :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap nagyon lefáradtam, meg ma is, de azért szeretem a munkám :)

      Törlés