2012. október 2., kedd

Stars in the sky

Sziasztok Lányok!

 Ma egy olyan körmöt hoztam Nektek, amely nagy mértékben a véletlen műve. Tegnap este arra gondoltam, hogy elkészítek valami szép és egyszerű manikűrt, mert esély volt rá, hogy ma találkoznom kell a francia főnökkel. És a fehér uniformis mellett (laborköpeny+fehér nadrág+fehér papucs) legyen valami kevésbé egyhangú is rajtam ^^. A terv az volt, hogy az NYC West Village alapra a nemrégiben vásárolt kék gyöngyöcskéket szórom. Végül csak a gyűrűs ujjam körmei lettek kaviárosak. Nagyon tetszett, igen ám, aztán megmostam a kezem és potyogtak le a gyöngyök, végül aztán rá is segítettem a leszedésre, mert ilyen lett a körmöm:




Szerintem olyan, mintha csillagok lennének. Fedőlakkot nem tettem a körmeimre, aminek az lett az eredménye, hogy az egész napos gumikesztyű viseléstől lekopott a lakk a körmök végén, úgyhogy a képeken már a pótolt lakkozást láthatjátok. A franciával persze nem találkoztam, de ez várható volt, meg legalább nem kellett angolul cseverésznem :).

És ma végre megérkezett a várt csomagom. Meskáról rendeltem Csillától (Borzaszappan). Már visszatérő vásárlónak számítok, hiszen harmadszorra rendeltem Tőle. Mindegyik terméke, amit próbáltam kiváló minőségű és 100%-ban természetes. Kell ennél több :)?


A mostani rendelésben vettem sheavajat (az előző 70 ml-es terméket március elején vásároltam és még mindig van az alján), krémdezodort, kézkrémet és sheavajas répaszappant, ajándékba pedig kaptam egy fürdőbombát (talán :) ). A szappant először vettem meg, de a többi termék már kipróbált és bevált darabok nálam. Szeretettel ajánlom mindenkinek Csilla termékeit.

Készítettem egy olyan képet is, ahol láthatjátok mi rejlik a tégelyekben:


Hogy tetszenek a csillagocskáim? Szoktatok natúr kozmetikumokat használni?

Szép estét Lányok!
Réka

6 megjegyzés:

  1. .en egyre tobb natur kozmetikumot hasznalok, eze is biztos nagyon jok. megkerdezhetem..a kremdezodor milyen? hasznal valamit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, használ, bár az izzadást nem gátolja annyira, mint a bolti társai, de a kellemetlen illatokat igen. Legutoljára grépfrútosat vettem, de az nem vált be, a natúr változat viszont tényleg nagyon jó. Én mindenképpen ezt ajánlanám.

      Törlés
  2. Nagyon szép ez a köröm. :) Tetszik, hogy egyszerű, de csinos. :) Meg szinte bármihez passzol. :P :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is jó bármihez :) örülök, hogy neked is tetszik ^^

      Törlés
  3. nagyon jó lett a körmid!! krémek is jók, kipróbálnám!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a körmöm :) A krémeket is csak ajánlani tudom.

      Törlés