2012. szeptember 20., csütörtök

Uuupsz, megint betértem a Rossmann-ba

Sziasztok!

Kedden Veszprémben jártam, rohangáltam össze-vissza, úgyhogy pihenésképp, amíg nem jött a  buszom, benéztem a Rossmannba. Gondoltam úgyis szükségem van körömlakk-lemosóra. Persze a végén a lemosót elfelejtettem...:S Helyette ezek jöttek velem haza:


Isana kamillás kézkrém - Mivel elfogyott az előző kézkrémem, szükségem volt egy újra, hiszen jön a rossz idő és kellhet a plusz ápolás. Azért esett a választásom erre a termékre, a jó ára mellett (349 Ft), mert igyekszem előtérbe helyezni a környezetvédelmet is. Egyik barátnőm szakdolgozatához kitöltöttem egy ökolábnyomos kérdőívet, és habár nincs még meg az összesítés, tudom, hogy van még min változtatnom, hogy azt mondhassam: környezettudatosan élek.

Catrice Ultimate Shine rúzs - 100 Falling Leaves. Narancsos-pirosas, csudiszép őszi szín, remélem jól ki tudom majd használni. Az akciós darabok közt találtam rá, teljesen ép állapotban, 299 Ft volt.

NYC rúzs - Red Flame (402). Újabb piros rúzs, menthetetlenül szerelmes lettem beléjük :). Annyira szép színe van. Viszont ez a csomagolás valami über-praktikátlan. Mivel nem bújik el teljesen a rúzs, már kétszer belenyomtam a kupakot...:S 



NYC In NY minute körömlakk - 204 West Village. A kék lakkok nem a kedvenceim, de 299 Ft-ért bőven megérte ez a szín. Az ideális téli árnyalat számomra. A buszon barátnőm kissé rám hozta a frászt, mert mondta, hogy nem is kék, hanem lila, és a buszos fényben tényleg lilának tűnt, de körmön már látszik, hogy kék :)

Természetesen hoztam színmintát is:


Ugye milyen gyönyörű :)? A képen egy rétegben van fenn, szerintem így is csodaszép. Viszont a fotó végett kentem csak fel, alaplakk nélkül, kissé meg is fogta a körmömet, úgyhogy legközelebb semmiképp sem hagyom ki az alapozást.

Találtatok valami jót a leárazott Essence-k vagy Catrice-ok között? Ti mit vettetek mostanában?

Köszönöm, hogy benéztetek hozzám! Szép napot kívánok!
Réka

6 megjegyzés:

  1. Tényleg gyönyörű az a lakk :-)

    VálaszTörlés
  2. Nemrég vettem meg a második NYC rúzsom, és imádom mindkettőt. A lakk nekem is megvan, első rétegben felkenve elég bizarr a színe, de egyébként tényleg inkább kék, kis lilás fénnyel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nekem sem lesz gondom a rúzzsal :) csak a csomagolás nem a legpraktikusabb :)

      Törlés
  3. a lakknak nagyon nagyon tetszik a színe. :)

    VálaszTörlés