2012. szeptember 16., vasárnap

Újabb szerzemények

Sziasztok!

Az időzített bejegyzésből nem lett semmi, nem tette közzé a blogger. Így a tegnapra szánt posztot holnap teszem majd közzé, mert ma az új kicsinyeimet szeretném bemutatni Nektek. A Beauty Sale Blogról vásároltam meg őket. Nagyon vártam már a csomagot, és szerencsére nem kellett sokká várakoznom, hiszen Edit nagyon gyorsan postára is adta. Ezúton is szeretném megköszönni a kedvességedet és a gyorsaságot. 

A termékek debütálásához egy csoportképpel készültem:



 Szemrevalók:


Make Up Academy filces tus, fekete
Rimmel mono szemhéjpúderek: 101 Glam Rock és 030 Siren
Avon Color Trend szemhéj...(ceruzák, festékek) violet bloom és peach nectar

Készítettem swatchokat is, a bal oldalon alappal láthatjátok a színeket, jobb oldalon alap nélkül. A színek sorban : violet bloom, siren, glam rock és peach nectar; majd peach nectar, violet bloom, siren és glam rock, végül pedig a tusocskám.


Mindegyik szín nagyon tetszik, teljesen odavagyok minden egyes termékért. Sokat fogom használni őket.

Rúzs:


Bourjois Rosé Voluptueux. Ez az első darabom ettől a márkától, és nagyon örülök neki. Olyan kis szép :). A csomagolás, a rúzs, az egész összkép. Nem olyan régen megfogadtam, hogy nem veszek több rózsaszín rúzst, de ki tudna ellenállni ennek a csöppségnek? Nagyon tetszenek benne az apró csillámok, és a rúzst bár nem ételnek szánták, de az íze is finom :) És az illata is. 8 órán át tartó hidratálást ígér, de várható volt, hogy ez nem realizálható, de megbocsájtom ezt a sok-sok pozitívuma miatt ^^.




Pirosító:

Szerintem említettem már, hogy sok területen a natúrra váltottam (tusfürdők helyett kézműves szappanok, testápolók helyett sheavaj), ezért is örültem, hogy jó áron hozzájuthatok ehhez a pirosítóhoz. Az a baj, hogy a natúr kozmetikumok ára irreálisan magas, úgyhogy igyekszem minden lehetőséget megragadni a beszerzésükre.


Ez az árnyalat a 07-es Flamingo. Még nem próbáltam ki, de kíváncsian várom, hogy teljesít majd bevetésen.

Hogy tetszenek az új szerzeményeim? 

Köszönöm, hogy benéztetek hozzám, szép estét kívánok Nektek!
Réka 

4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Igeeen, egyszerűen imádom :) Nem tudom még mihez/hogyan fogom viselni, de a lehetőség adott :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Nagyon tetszenek, köszönöm szépen még egyszer :) :)

      Törlés