2012. szeptember 3., hétfő

"Ha padlóra kerülsz...

...ne felejts el valamit felvenni a földről."

Akár ez is lehetne az új mottóm. Ma kaptam a visszautasító e-mailt az álom-munkahelyemről. Ami ugye, érthető módon, eléggé padlóra küldött. Egyelőre nem tudom mit találok a földön, de csak lesz valami, mert fő az optimizmus! (?). 



El is kezdtem új munkalehetőségek után kutakodni, találtam egy viszonylag tetszetőset, az önéletrajzaimat is továbbítottam feléjük. Újra bele kell kezdjek az angol tanulásba/ismétlésbe is, mert hanyagoltam ezt is, csakúgy mint a munkakeresést, hiszen annyira beleéltem magam ebbe a munkába. Na igen, innen lehet a leghatalmasabbat zuhanni, aztán kiplaccsani (milyen jó kis hangutánzó/hangulatfestő szó :)). Most összeszedem a darabjaimat és próbálkozom tovább, minden egyes sorstársamnak azt kívánom, hogy a nehéz helyzetekből, a csalódások után is tudjunk mindig felállni és emelt fővel tovább haladni.

Réka

5 megjegyzés:

  1. Nekem a 2011-es év volt ilyen padlós... 1 vizsgám nem lett meg, ami miatt nem mehettem államvizsgázni. Összetörtem, de rendesen...sok időmbe telt újraépíteni magam. Aztán jött 2012, ami változást hozott, minden tekintetben.Mióta másképp állok a dolgokhoz, azóta sokkal jobban érzem magam és sok jó történik velem. Szorítok neked, hogy összejöjön valami jó munka :) ... és fel a fejjel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, aranyos vagy ^^. Így a nap végére már kicsit jobban vagyok, segített, hogy sok bátorítást kaptam a barátaimtól és a családomtól. Plusz jó volt, hogy kiírhattam magamból a bánatom.

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Biztosan találsz majd munkát..Hidd el,ott fent nem akarták,hogy ott dolgozz. :) Majd a sors utadba sodor egy olyan lehetőséget amit tényleg neked találtak ki.Ne ess kétségbe.! :))

    http://www.egynopraktikai.blogspot.hu

    VálaszTörlés