2012. szeptember 13., csütörtök

31 napos körmös kihívás - 7. nap

Sziasztok! (Mivel tegnap már egyszer közzé tettem ezt a bejegyzést, megmaradt az a dátum, de igazából a közzététel ideje: 2012. szeptember 14; 11:20) :D

A bejegyzés elején megjegyzem, hogy holnapra időzített bejegyzéssel készülök, ez lesz az első ilyenem, remélem közzé teszi majd a blogger :). Holnap is egy elmaradt kihívással jövök majd, elöljáróban annyit, hogy eddig az a kedvenc manikűröm. Egyszerű, de a szívemhez közel álló :). És hogy miért nem leszek? Most biztos sokan eszementnek tartotok majd, de sátorozni fogunk. Évek óta hagyomány nálunk, hogy júniusban és szeptemberben tanyaparty-t tartunk. Ami annyit tesz, hogy egy kisebb társasággal (10-15-20 fő) három napig kivonjuk magunkat a zajos világból és kiköltözünk a tanyára. Ami egy nagy üres tér, alattunk a rét, felettünk az erdő. Nagyon szuper szokott lenni, kinn főzöcskézünk, játszunk (kártya, labda, ami éppen van :)), esténként meg bulizunk/iszunk. Se vezetékes víz, se villany (csak egy aggregátror), se internet, sőt még telefon sem nagyon...mivel a Vodafonnak és a T-mobilnak nincs térereje. Most nagy dilemmát okozott, hogy megtartsuk-e egyáltalán, de ma a párom kijelentette: "Hogy jöhet eső, jöhet hó megtartjuk, bassza meg :)". Tehát aki ma/holnap Szentgál felé jár, szívesen látjuk az ősz legnagyobb buliján :). 

És most akkor következzen a 7. napra elkészített körmöcske:

A fekete-fehér körmök esetén áll rendelkezésünkre a legtöbb variáció - gondolom ezt onnan, hogy van egy fekete-fehér körmös kihívás is - mégsem tudtam mit kezdjek a körmeimmel ezen a napon. Így megnyitottam a "Meg kell csinálnom" mappámat, és kiválasztottam ezt a manikűrt:


Mivel nincsenek pontozóim, két gombostű töltötte be ezt a szerepet. Ez a munkámon is meglátszik. Nincs mese, a pöttyözőt is fel kell vennem a kívánságlistámra.




Nem mondom, hogy elégedett voltam az elkészült körmeimmel, ezért a bal kezemre más manikűrt próbáltam ki. 


Mint láthatjátok, itt sem ragaszkodtam egyetlen mintához. Nekem a szívecske és a hüvelyk ujjamon lévő minta tetszik a legjobban. Ezeket el tudom képzelni minden körmömre.

Mit szóltok a fekete-fehér manikűrhöz? Melyik tetszik leginkább?
Szoktatok őrült dolgokat csinálni? Mint például sátorozós bulit tartani 10 °C-ban :) ?

Köszönöm, hogy ma is velem tartottatok néhány percre!
Réka

4 megjegyzés: