2012. szeptember 17., hétfő

31 napos körmös kihívás - 25. nap

Sziasztok!

Divat inspirálta körmök

Sokáig halogattam ennek a manikűrnek az elkészítését, mert nem vagyok az a hatalmas divatkövető. Mindig is olyan ruhákat vásároltam, amelyek éppen megtetszettek és nem némi divathóbort hozadékai voltak. Tehát igazából soha nem tudom mi az aktuális trend, így beírtam a gugliba a bűvös szót (fashion) és elkezdtem nézegetni a képtalálatokat. Tíz oldalnyi képet biztos végignyálaztam, de egyik sem ragadott magával. És egyszer csak bevillant, hogy ha divatról van szó, akkor Blair Waldorf jöhet csak szóba (Gossip Girl, ha valaki nem nézné). Őt Leighton Meester formálja meg, így a keresőben a fashiont megtoldottam egy Leighton kulcsszóval. És azonnal jött az ihlet is. 

Több olyan találat is volt, amelyből inspirálódhattam. Ezekből mára ezt készítettem el:

Forrás




Annyira tetszik ez a ruha :) Szerintem Blair karakterének köszönhető, hogy idén ennyire rákattantam a ruhákra. Ezelőtt nem nagyon hordtam ilyen darabokat. Elnézve a képtalálatokat Leighton maga a természetes szépség, ilyen karakterű nők kellenének, hogy a fiatal lányok iránymutatói legyenek. 

Forrás
A kép innen van
Visszatérve a Gossip Girl-re. Sokáig nem néztem a sorozatot, mert egy buta tinisorozatnak gondoltam. Aztán egyik barátnőm említette, hogy ő nézi. Gondoltam, adok neki egy esélyt. Őszintén szólva az elején elég nyögvenyelősen néztem, de az első évad közepe/vége felétől, amikor Blair és Chuck először gabalyodnak egymásba, érdekel. Szerintem én már az első évad első részétől Blairt bírom a legjobban a szereplők közül, főleg, hogy miatta válik Chuck is szerethető figurává. Mondjuk kiakaszt a: most összejövünk, szakítunk, szeretlek, de lefekszem mással, szeretlek, de nem mondom ki szituációk tömkelege, és nem csak a már említett két szereplő esetén. Mindegy, elnézem nekik :).

Forrás

Nézitek a sorozatot? Ki a kedvencetek? Hogy tetszik a 25. napra készített körmöm?

Köszönöm, hogy benéztetek hozzám! Szép napot!
Réka

2 megjegyzés:

  1. Nagyon imádom a sorozatot bár most már egy ideje nem néztem belőle részeket, de majd jönnek a hűvös napok amikor belehet kucorodni egy pohár kakaóval a paplan alá és nézni! Nekem nincs igazán kedvencem a sorozatból, úgy egészében imádom. Az igazság az, hogy 24évig rá se tudtam nézni a sötét lakkokra most pedig egy csapásra máshogy gondolom; igazán nőcis merész. Tetszik a körmöd!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó :) Örülök, hogy tetszik a körmöm és a sorozat is ^^. Már nagyon várom az újabb évadot. Én mindig is a sötétebb lakkokat kedveltem, de idén inkább a világosabbakat preferálom, persze bármikor szívesen visszatérek, főleg így az ősz beköszöntével.

      Törlés