2016. február 22., hétfő

Manikűrvadász #24

A karácsonyi-és születésnapi kiadások után elérkezett az újabb Manikűrvadász forduló napja, ami immár a huszonnegyedik. A kezdeményezés ötletgazdája és a forduló háziasszonya IsaBella, a nevére kattintva bővebben olvashattok a Manikűrvadászról és a szabályokról.


Azért is szeretem ezt a játékot, mert előfordul, hogy olyan blogról vadászhatok, amit korábban nem ismertem. A mostani fordulóban Dorottya blogjáról választottam manikűrt, aminek az előbb említetten kívül is örültem, hiszen Dorka sokszor alkot szabad kézzel, ami nekem azért jó, mert nincsenek nyomdalemezeim. (Valljuk be: a nyomdalemezzel készült munkákat nehéz precízen lemásolni.)

A tél vége felé közeledve szerettem volna egy tavaszias/tavaszváró manikűrt alkotni. Végül Dorka két alkotását "összegyúrva" született meg a mai munkám.

"Fluttershy"
Water Color manikűr
A watercolor körömdíszítési mód folpackos változatát nem ismertem korábban, így remek alkalmam nyílt egy új technika kipróbálására. Színekben a "pónis" manikűr közelebb állt hozzám és ha már a színvilág megtetszett, a pillangók is maradtak.




Alap: Flormar True Color 012 (fehér)
Alap (gyűrűs ujj): Golden Rose WOW 08 (barack)
China Glaze - Solar Power (sárga)
Rimmel 60 Seconds - Coralicious
Moyra No. 35 (fekete)

Nagyon tetszik ez a színösszeállítás: benne van a tavasz ígérete, az, hogy nemsokára jön a meleg, elhagyhatjuk a nagykabátokat, hogy éled a természet és vele együtt mi is felkelhetünk téli álmunkból, felfrissíthetjük testünket és lelkünket a jótékony napfényben. Tavasz, nagyon várlak!

A többiek munkái:


Köszönöm, hogy benéztetek hozzám! Legyen szép estétek!
Réka

13 megjegyzés:

  1. Hihetetlen cukik a pillangók! Igazán meleg az összhatása, igazi tavaszi-nyári manikűr :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon édes lett, jól sikerült és cukik a pillék! Én is nagyon várom a tavaszt, bízzunk benne hogy most már eljön! :)

    VálaszTörlés
  3. Szép, üde hatású manikűr, tetszik az optimizmusa, és a lepik nagyon édesek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszik, amit alkottam :)

      Törlés
  4. Nagyon tetszik a manikűröd, igazán Rékás lett a színvilága, a pillangók pedig melegséget loptak a szívembe. Már nem kell sokat várni, hogy ismét virágozzon minden, és lepkék és méhek szálldossanak a bokrok körül. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Katy! Ma is egész nap a körmeimet nézegettem, imádom a lepkéket :)

      Törlés
  5. Cukik lettek a pillangók! :)
    A színvilág hozzám is nagyon közel áll, tetszik!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett! :) Tegnap láttam az első pillangót. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Én pillangót még nem láttam, de már felébredtek a szúnyogháló és az ablak közé keveredett legyeink (ne kérdezd hogy kerültek oda :P), úgyhogy lassan a pillék vannak soron :)

      Törlés
  7. tényleg nagyon jók ezek a színek együtt. igazán mutatós! : )

    VálaszTörlés