2016. február 1., hétfő

Apró örömök a héten #43

♥ Egyre csak növekvő pocaklakóm 
♥ Már hetek óta mindennapi örömforrásom a Férjemtől karácsonyra kapott ajándékom - jónéhány doboz Toffifee-t adventi kalendáriumhoz hasonlóan megszámozott és "ajtózott" nekem. A kislányunk születésééig minden napra jut egy bonbon, sőt 10 bónusz napot is kaptam, ha egy-egy nehezebb napon extra kényeztetésre lenne szükségem

Már csak 70 nap Dalma érkezéséig 
♥ Szombati disznóvágás - mindenki csodálkozni szokott, hogy egy nap három cocát vágunk úgy, hogy este hatra/hétre már mindennel kész vagyunk. Igazából ha egy összeszokott csapat végzi a munkát, ahol mindenki tudja mi a dolga, akkor nem lehetetlen a küldetés.
♥ Finom ebéd a Kakukk Vendéglőben, Bándon. A kedvenc éttermünk :)
♥ Ajándék kapucsínós Boci csoki Gábortól, mindig tudja mire van szükségem.
♥ Még viszonylag kényelmesen tudok aludni :)

Pocak

Hogy telt a múlt hetetek? Meséljetek!

Köszönöm, hogy benéztetek hozzám, legyen csodaszép napotok!

Réka

2 megjegyzés:

  1. Komolyan néha nem tudom elképzelni, hogy ekkora hassal lehet még kényelmesen aludni :D Biztosan nagy bébi lesz, 70 nap meg már olyan kevés! És olyan cuki ez a toffeffe-s megoldás! :) A kávézás pedig még áll! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A titok nyitja a kipárnázás és/vagy egy takaró összegöngyölgetése és a hasam alá "gyűrése". De hétvégén elhozom Tesómtól a szoptatós párnát, állítólag azzal a legkényelmesebb az alvás :) A toffefee-s kalendáriumomat imádom, ennyire kreatív ajándékot még sosem kaptam korábban Gábortól <3 2 hét múlva megyek Veszprémbe!

      Törlés