2014. október 20., hétfő

Manikűrvadász - 12. forduló


Néhány fordulót sajnos ki kellett hagynom a Manikűrvadász névre keresztelt IsaBella által megálmodott "játékból", amelynek egyik célja, hogy jobban megismerjük egymás blogjait. Most újra itt vagyok a Szilvi által szervezett új fordulóban, ami immár a 12, és remélem még sok-sok fordulót megér a kezdeményezés. Nagyjából a blogolás felfüggesztésével egy időben a körömlakkozási kedvem is alábbhagyott, és csak ritkán nyúltam az utóbbi hónapokban lakkokhoz, Éppen ezért a mai manikűr ismét egy visszatérés, visszatalálás a lakkokhoz... 

Miután megtudtuk a sorrendet, Viki blogját átböngészve rögtön négy manikűrt is elmentettem magamnak, végül erre a lakkozásra esett a választásom:

Link
Annyira közel áll hozzám ez a manikűr, talán a homoklakk-mániám miatt, hogy majdnem ugyanilyen lett az én lakkozásom is. Legalábbis ami a homoklakkot illeti: Viki Miss Sporty homoklakkja és az én Manhattan Sugar Effect lakkom teljesen egyformának tűnik a képeken.





A lámpafényben készült képen látszik igazán mennyire gyönyörűen csillog ez a homoklakk

A homoklakkhoz a Max Factor Candy Rose (51) árnyalatát választottam, szerintem ennek a lakknak a visszafogottsága remekül illik a Sugar effect lakk csillogásához.





Réka

10 megjegyzés:

  1. Valóban nagyon jól harmonizál ez a két lakk, szép lett a manid!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a homoklakk. :)

    VálaszTörlés
  3. Annyira, de annyira örülök, hogy visszatértél! Épp a tegnap délelőtt gondoltam rád, hogy vajon hogy vagy, mit csinálhatsz mostanság. :)
    A manikűr is nagyon tetszik, nekem a Miss Sporty lakk van meg, de mindkettővel csodás lakkozást alkottatok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Bella :) nagyon jól esik, hogy eszedbe jutottam, puszii

      Törlés
  4. Nagyon szépen köszönöm Lányok, nagyon aranyosak vagytok ^^

    VálaszTörlés