2013. november 6., szerda

Rimmel - Hot List

Sziasztok!

Teljesen abban a hitben éltem, hogy már megmutattam Nektek a címben említett lakkot, de tegnap végignéztem az összes lehetséges címke alatt és sehol nem volt. Gyorsan pótlom is ezt a hiányosságot, kár lenne kihagyni a sorból ezt a kis gyöngyszemet.


12 ml-nyi lakkot kapunk olyan 1000-1200 Ft-ért. Nálam ez az összeg már a lélektani hatát felett van, így általában akkor vásárolok Rimmel lakkot, ha valamilyen akció van rájuk. Pedig nagyon szeretem a márka lakkjait, elsősorban a 60 seconds lakkokat, de a lycra pro lakkok is nagyon tetszenek.
A lakk színét piszkos lilaként tudnám leírni, amely arany és lila fényben csillog a körmökön. Nagyon tetszik ez a szín, a plum-lilák mellett ez a lila árnyalat az, amit még kedvelek.(A végén még kiderül, hogy szeretem a lila színt :))

A lakk ecsete a Rimmeleknél már megszokott szélesebb lekerekített ecset, amivel egy álom a körömfestés. Én erre a formára esküszöm :)

Képeket sajnos csak este tudok készíteni, de a házi fénydobozkám (lightbox, köszi Iluss a leírást hozzá) némiképp javít a helyzeten, így egészen színhű képeket sikerült készítenem:







Megvan Nektek ez a lakk? Szeretitek a lila árnyalatait? A Rimmel lakkokat kedvelitek?

Szép estét Lányok!
Réka

4 megjegyzés: