2013. november 10., vasárnap

Lora és Rose Nail lakkok bevetésen

Sziasztok!

Ma a Moon Angel játékán nyert lakkok közül kettőt, a neon rózsaszínt (narancssárgát) és a Rose Nail csilli-villi fedőlakkját mutatom meg Nektek.


Üvegben a rózsaszín nagyon élénknek tűnik, de a körmökre kenve hétköznapi viseletként is megállja a helyét. Ráadásul a fedőlakkal együtt még jobban mutat. Mindkét márkától ezek az első kipróbált lakkjaim, és teljesen elégedett vagyok velük. A rózsaszín már két rétegben is jól fed, és némi narancssárga beütést is felfedeztem benne. A Rose Nail csillámai szépen felvihetők, de ebből is kell két réteg, hogy elegendő legyen a csillámok mennyisége.


Az első két képen még egy rétegben volt fenn a fedőlakk





Itt látszik igazán a lakk kettősség - Rózsaszín és narancssárga
Összességében nagyon tetszik a két új lakk, egyszerű velük dolgozni. Ami kicsit negatívum, az az illatuk, nem a tipikus, megszokott lakk illat, hanem kicsit erőteljesebb, de ezt végülis meg lehet szokni.

Van Lora/Rose Nail lakkotok? Milyen árnyalatban? Szeretitek? 

Szép napot Lányok!
Réka

5 megjegyzés:

  1. Lorám van ezüstben, rézszínben és egy glitteres fedőlakk - nekem is a szagukkal van leginkább problémám. Rose Nail-ből nekem is egy csillámos fedőlakkom van, de abban csak arany és holo csillámok vannak, ez a tarka sokkal szebb!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én teljesen oda vagyok ezekért a színes glitterekért <3

      Törlés
  2. De szépek így együtt. :) Örülök, hogy tetszenek, a csillámos lakkot lehet, hogy magamnak is beszerzem majd, olyan karácsonyi-szilveszteri hangulata van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is az ünnepet juttatja eszembe a sok színes glitter :)

      Törlés
  3. Ú, de jó ez a Rose nail lakk! Nekem CR-ben van hasonlóm. :)

    VálaszTörlés